Завиждат ни, на чушкопеците тия хейтъри 

пон авг 05, 2019 8:23 pmiliya_i написа:Е да де, ама мощността не е ли по-висока от тази на единичния? Де е Илия на кирия? Време?пон авг 05, 2019 7:48 pmzz_stefanov написа: И аз туй щях да попитам ко ги хвалите тройните, като не пекат отвътре и трябва да връткаш материала. Виж цял патладжан пекат.Ами пекат 3 пиперки (понеже съм от източна България), наполовина. Т.е за 2 цикъла със завъртането имаме 3 пиперки. Което си е 1.5 пиперки на цикъл. Или с 50 % по-висока производителност от единичните
![]()
пон авг 05, 2019 9:51 pmChefo77 написа:Като мощност за енергия за единица време е по-висока. Но като енергия за една пиперка е същатапон авг 05, 2019 8:23 pmiliya_i написа:Е да де, ама мощността не е ли по-висока от тази на единичния? Де е Илия на кирия? Време?пон авг 05, 2019 7:48 pmzz_stefanov написа: И аз туй щях да попитам ко ги хвалите тройните, като не пекат отвътре и трябва да връткаш материала. Виж цял патладжан пекат.Ами пекат 3 пиперки (понеже съм от източна България), наполовина. Т.е за 2 цикъла със завъртането имаме 3 пиперки. Което си е 1.5 пиперки на цикъл. Или с 50 % по-висока производителност от единичните
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: