Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
stan73 написа:

Търси из Кауфландите...
teon написа:
...за Кауфландя става въпрос...
В нашия нямаше, само зелените на Райдер и затова си изхарчих 10 лв за бира :-D
Chefo77 - майстор
Абе като започнете да разтягате локуми ... какво да сме очаквали. Ами очакваме да върви работа като шлайф за 17.39, ако успее - ОК, ако не - има 3 (три, ТРИ) години гаранция. На уй да ни въртят, ще сменят лагери като луди ... или ще върнат парите, но предполагам това ще стане чак след третата смяна на лагер или шлайф :) И вибро за 10 лева ще въри толкова работа - като вибро за 10 лева. Имам Макита 3711 за 149 лева, прекрасен е, нищо общо с предишния Скил за 99, който пък е много по-добър от на колегата Райдър-а за ... 40 (???). Само много наивни екземпляри ще очакват този РТР да е поне толкова добър като много по-скъпите...
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
да е поне толкова добър като много по-скъпите...
Ферарито и подобни са добри на магистралата, но в задръстването са, като другите коли :-D . Да тръкнеш два-три метра плочка, не като да тръкнеш 2-3 м2 паркет :-D
VLADO66 - майстор
Псувните и главоболията по носенето в сервизи,взимането и изгубеното време са ми по скъпи от спестения лев.Всеки трябва да си направи преценката като взима инструмент с каква цел ще го ползва/домашно или профи/.Аз съм си намерил марката още от едно време.Днес си кроих една ПВЦ ламперия с флексчето и ми беше мазно на душата. :)
stan73 - майстор
Нека не забравяме, че разделът е: " Къде е по-евтино ? ", а не " Как да си купим син Бош или Макита или ДиУолт (или друга сериозна и много скъпа техника) за хикс на брой мангизи и после да го ползваме само няколко пъти годишно за по няколко минути " ...
VLADO66 - майстор
А-а-а,флексчето струва около 80 лв. :)
ferrari4456 - специалист
Едно е да си купиш техника която не ти създава никакви проблеми и в същото време скъпа, друго са тези RTR където са..., друго е нещо евтино което ще ти върши работа, като инструментите на Parkside.
Както каза Владо псувните и нервите по сервизите никой не ги връща!

ПП Владо ме е изпреварил, така сме го ударили на спам, а какъв ти е флекса? :-D
stan73 - майстор
Всъщност ако имаш предвид намаленият на 17.40 в Кауфланд ъглошлаиф РТР Премиум - нормалната му цена там преди беше 70 лева с 3 години гаранция. Машината е с прилична израборка, няма нищо общо с опасните за здравето машини брандирани само като РТР !!! Горещо не ги препоръчвам на никого ! Тези които аз съм виждал бяха с криви турбини, вероятно ако някой се осмели да пусне такъв инструмент, то той ще се разлети до няколко минути...

П.П. Пак повтарям - РТР Премиум няма нищо общо като качество на изработката и цена с тези брандирани само като РТР !!!

Не твърдя, че е супер, но е съпоставим с Бъджет или почти с Парксаид.
Chefo77 - майстор
VLADO66 написа:
Псувните и главоболията по носенето в сервизи,взимането и изгубеното време са ми по скъпи от спестения лев.Всеки трябва да си направи преценката като взима инструмент с каква цел ще го ползва/домашно или профи/.Аз съм си намерил марката още от едно време.Днес си кроих една ПВЦ ламперия с флексчето и ми беше мазно на душата. :)
И какви са главоболията? Изсипваш го с кутията на "Информация" в Кауфланд и им казваш да ти звъннат като е готов.
Пък как може да ти "достави удоволствие" шлайф за 80 лева, просто не знам ... Като се има предвид, че за такива пари само някакви хоби изделия се купуват ... :P :lol: Ако хванеш нещо за 3 пъти повече пари сигурно не можем да ти спрем множествените оргазми :lol: :lol:
VLADO66 - майстор
Кефи ме че си заслужава парите а не че е върхът,за каквото е междувпрочем е и темата.Не ми е проблем да занеса машинката в сервиза,а се ядосвам при положение че знам че за двайсе лева не мога да очаквам каквото и да било , по добре да сложат един кош за боклук в магазина и да турят табелка-"По-добре си хвърлете парите тука"

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: