Нека намерим най-тънките цени.
razli4en73 - специалист
В РУСЕ ,пък тоя ментак изобщо не са го пуска ли.Щях да го купя,нищо,че имам два, за тази цена е без коментар,И все пак мисля, че толкова коментари и мнения за 17 лв............
stan73 - майстор
Йее ! И да се похваля: приятели са успели да ми купят от ЛИДЛ в градче в Бавария толкова мечтаният от мен ъглошлаиф Парксаид 125/ 1200 вата с регулиране на оборотите (но ще си го получа чак като си дойдат...). :)
Бил е последната машина в магазина, даже бил с разпечатан кашон...

И той е "токмак" (доколкото разбрах), но това не ми пречи (за по финни неща имам купен отдавна един 500 ватов Бъджет - голям бяс е и е много удобен за държане с една ръка - по памет беше някъде не повече от 50 лева от Метро на промоция преди доста години, още преди "развода" им с Практикер (страхотно попадение, в сравнение с друг 500 ватов, обаче върл ментак - Глобус (нещо като Акита или Агойома, но за Практитер) - та въпросният Бъджет при уж еднаква мощност е поне 2 пъти по-мощен и не загрява и не вибрира). Дано и сегашните са им толкова качествени !
stan73 - майстор
Ето ги и новите хубавини (предполагам, каквото е останало от батковците немци...) :

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A6BF09BA ... .htm?id=68

(включително най-после и така мечтаният от мен ъглошлаиф (макар и на по-висока, от колкото в Германия цена (но все-пак достъпна) и освен това само в понеделник ?! (той и без това вероятно ще бъде разграбен, както и повечето други инструменти за двадесетина минути...))
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-5335B7D2 ... il&id=1911 )
VLADO66 - майстор
Този шлайф ни е риба ни е рак-тежък и неподходящ за една ръка,а за големи работи е малък.
mitko64 - майстор
Оберфрезата през крив макарон, а се бях наточил. За гърчулята може, за нас ако артише. Гледам количка гаров тип, но ми се вижда кекава. Някой знае ли в София да дават такъв тип под наем. Трябва ми за извозване на строителен боклук до контейнера.
bulhomes2 - майстор
"Гедорето" е много добро и е евтино - http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-60017DA3 ... il&id=1912
Имам същото. Бях го купувал от офроуд форума за 100 лв. Една от най-добрите ми покупки.
dpp - специалист
Я дайте малко инфо за гедорето. Читаво ли е, производител нещо? Гаечните с трисчотката също са интересни но рядко трябват а са скъпи. Иначе е много удобен инструмент!
stan73 - майстор
VLADO66 написа:
Този шлайф ни е риба ни е рак-тежък и неподходящ за една ръка,а за големи работи е малък.

Вече приятели ми го купиха (последната брока бил) от Лидъла в малкото им градче в Германия и ще ми го донесат когато идват насам за коледа (не съм путк@ да се отмятам я ! ), но даже и не само заради това, смятам, че няма да имам проблеми с габаритите му. Аз вече имам малък син ъглошлаиф Бъджет за по-финните задачи, голям бяс е (на китайчетата вероятно им е трепнала ръката и са го направили брутално добър, държи се като синьо Бошче, но на много по-лесна за преглъщане цена (по-памет не повече от 50 лева (отдавна беше)). Имам и голям син Аинхел Глобал (тяхната стара профи серия) и той е прекрасен инструмент, но беше около 200 лева (не е малко, но все-пак е по-малко от еквивалентният син Бош например или Фаин). А отскоро имам и 900 ватовия РТР Премиум почти без пари (май ще трябва да му правя стойка за стационарен при така създалите се обстоятелства...).
Та лидълската машинка ще заеме полагащото и се междинно място без проблеми (а и отсега съм си наумил да чистя ръждите на няколко врати, че "майсторът" (с дълбоко навряните в гъз@т му ръце), дето ни ги прави си остави ръцете, краката и т.н.

Гедорето, наистина изглежда много добре като комплектация за парите си. Ако е ADW, на който му трябва да взема без да се замисля. Обикновено инструментите са им супер...
DundyTheCroc - майстор
dpp написа:
Я дайте малко инфо за гедорето. Читаво ли е, производител нещо? Гаечните с трисчотката също са интересни но рядко трябват а са скъпи. Иначе е много удобен инструмент!
Гедорето си го взех от предишната промоция, за парите си е направо идеално. Вярно не съм го напъвал юнашката, но и не съм го взел за това, важното за мен е, че комплекта е много добър и има почти всичко необходимо за човъркане по колата. На самите железа е щамповано s+p tools, нямам си идея читав производител ли е това. Същия комплект под друг бранд се предлага за доста повече пари
http://www.profi.bg/show_product.php?pr_num=1976
resistbody - майстор
Пак ще се дреме пред лидъла :D:D Предният път отидох в 6 часа, защото си мислех че отварят в 8 :D
Аз съм голям идиот от 1 месец гледах едни залежали пистолети за горещ силикон, отивам вчера решен да ги вземам, ама няма мен да чакат .... #-o
p.s. Ще ходя в лидъла в Асеновград, та ако се засечем с някой да свирка ;)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: