Събота пътьом видях поне две бройки в Лидъл в Севлиево, едната със сигурност беше отворена. Понеже си купих такава да ти кажа, че за автомобил не върши работа. Купих я да чистя около клетката на едни канарчета и папагали, за това е идеална
! 

пон авг 19, 2019 4:25 pmplamen6703 написа: Събота пътьом видях поне две бройки в Лидъл в Севлиево, едната със сигурност беше отворена. Понеже си купих такава да ти кажа, че за автомобил не върши работа. Купих я да чистя около клетката на едни канарчета и папагали, за това е идеалнаБлагодаря Ви за мнението! Да не се ядосвам!!
![]()
пон авг 19, 2019 4:25 pmplamen6703 написа: Събота пътьом видях поне две бройки в Лидъл в Севлиево, едната със сигурност беше отворена. Понеже си купих такава да ти кажа, че за автомобил не върши работа. Купих я да чистя около клетката на едни канарчета и папагали, за това е идеалнаНа мен ми върши работа. Понеже не очаквам много от нея. Но, боклуци около дренажите, праха по седалки, пепелта около пепелника, та дори и стелките успява да почисти. Все пак не е киловат и нагоре.!
![]()
kuger написа:пон авг 19, 2019 4:25 pmplamen6703 написа: Събота пътьом видях поне две бройки в Лидъл в Севлиево, едната със сигурност беше отворена. Понеже си купих такава да ти кажа, че за автомобил не върши работа. Купих я да чистя около клетката на едни канарчета и папагали, за това е идеалнаНа мен ми върши работа. Понеже не очаквам много от нея. Но, боклуци около дренажите, праха по седалки, пепелта около пепелника, та дори и стелките успява да почисти. Все пак не е киловат и нагоре.!
![]()
пп: Всъщност за кой модел става дума? Защото май има и нов модел, моята е от старите.
пон авг 19, 2019 3:20 pmdimodd написа: Здравейте колеги! Отидох с идеята да се купя акумулаторна прахосмукачка, но се оказа че са изчерпани в цялата страна според оператора. Някой да е виждал останала бройка в някой магазин?!? Толкова ли са хубави, че са свършили?!? Благодаря ви! Също така-купувам, ако някой има излишна![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: