Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Гедорето с какви характеристики е?
И камъните от кой до кой номер са?
ESPACE - майстор
Изображение
nikolson - майстор
Наистина гедорето е без пари, даже и да не е най-високо качество. Ако пък тресчотките са здрави е супер. Гледам ги, със 72 зъба са, това е голямо предимство. Ако нямах, щях да го купя.
П.П. 1/2 чашките имат 15, 18, 20 мм. Тези размери едно време се срещаха много рядко, сега не знам как е. Който му се е налагало да търси знае какво е.
Последна промяна от nikolson на чет дек 12, 2013 10:38 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Гепвам всичко от лидъла :-D
teon - специалист
nikolson написа:
Тези размери едно време се срещаха много рядко, сега не знам как е. Който му се е налагало да търси знае какво е.
...колега, ти за преди 9 септември ли говориш :?: ...
VLADO66 - майстор
Френските коли имат изчанчени гайки :)
nikolson - майстор
teon написа:
...колега, ти за преди 9 септември ли говориш :?: ...
За преди 10 ноември... Опитай да намериш стар гаечен ключ, лула, вложка от тези размери. А сетих се, намери ми гайка или болт сега...
ferrari4456 - специалист
VLADO66 написа:
Френските коли имат изчанчени гайки :)
Ай ай сега, карам две френски коли и са си много хубави.Едно гедоре като от лидл и всичко можеш да правиш по нея. :)
Колеги понеже разглеждах от телефон сайта на лидл, не съм намерил характеристиката на гедорето, благодаря за помоща!
DundyTheCroc - майстор
За френските коли трябват торкс накрайници с дупка, в комплекта са без :wink:
teon - специалист
nikolson написа:
За преди 10 ноември... Опитай да намериш стар гаечен ключ, лула, вложка от тези размери.
...няма нужда да търся,аз имам...е те по пътя верно ,че не се намираха ама по магазините имаше...лулите са китайски а гедорето полско- купувани по спомен от железариите 1980 г...
Прикачен файл:
Canon 001.jpg
Canon 001.jpg (101.37 KиБ) Видяна 4166 пъти
Прикачен файл:
Canon 002.jpg
Canon 002.jpg (111.31 KиБ) Видяна 4166 пъти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: