Нека намерим най-тънките цени.
kam34 - специалист
Изкарали са ти 33години, ще изкарат сигурно още толкова, за разлика от тези в лидъла.
stiv1961 - майстор
kam34 написа:
Изкарали са ти 33години, ще изкарат сигурно още толкова, за разлика от тези в лидъла.
Той толкова ги е ползвал де :) И при мен се търкалят едни съветски 15/16, 18/19, 20/22..... и други дето червените изобщо не съм ги ползвал.
brum - майстор
Я да питам - тия промоции в Лидл могат ли да се намерят във всеки магазин (на Лидл разбира се) или ги пускат само в някой от всичките?
nanobanano - специалист
Във всички ги пускат,но в някои свършват много бързо.
bulhomes2 - майстор
stiv1961 написа:
И при мен се търкалят едни съветски 15/16, 18/19, 20/22..... и други дето червените изобщо не съм ги ползвал.
КупИ си Рено и ша ги заползваш.... :lol:
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Не, разчитам на немските четириколки :)
Chefo77 - майстор
stiv1961 написа:
bulhomes2 написа:
Не, разчитам на немските четириколки :)
То и там има странни размери. На майката на Корсата спирачния супорт се развива с вътрешен шестограм 7-ица :?
nanobanano - специалист
И на вентото накладките се свалят с 15,но специално това го правят за да не бара всеки.Не че това ни спира де :)
profesionalist_wood - майстор
Дааа а на шибания ми Форд свещите не са стандартни като пежото и се набутах с ненужен ключ :x
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Дааа а на шибания ми Форд свещите не са стандартни като пежото и се набутах с ненужен ключ :x
Че ти караш ли го вече шибания си Форд или досега само ремонтираш??

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: