• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Къде ги видя тези работи няма ги в сайта им още
mitko64 - майстор
Питай Гуглето- Lidl. брошура 24.03- 30.03. 2014. Oт 20 до 25 страница.
пишман_майстор - майстор
Да попитам за ножиците как са ? За клони и тези малките ( лозарски ? ) - гледам две са ...
dundi - специалист
пишман_майстор написа:
Да попитам за ножиците как са ? За клони и тези малките ( лозарски ? ) - гледам две са ...
Аз също бих искал да попитам за телескопичната ножица за клони и за точилото също, ако го е ползвал някой? От лозарските имам №2 тази с цена 5,55 лв. Реже много добре и наистина до 10 мм обаче докато я хвана и падна копчето за заключване, после го губих още веднъж и сега много внимавам, иначе пак казвам като рязане е много добра, с наковалня е, а не с разминаващи се остриета, заслужава си за 5 лева.
angel_ov - специалист
Мнение за помпата за поливане?
Stefan_62 - майстор
пишман_майстор написа:
Ножиците са перфектни, отлично качество /и за дърветата и малките/, отдавна чакам да си заприходя още един комплект. В четвъртък ще си заприходя още едни, че с жената не можем да си ги поделим :lol:
profesionalist_wood - майстор
Добре че не се набутах със меките битове за винтове :lol:
dadko - майстор
mitko64 написа:
В четвърък 27.03 пускат много неща за градината ножица за клони и лозарски, помпа, култиватори, струйници, маркучи. Горещо препоръчвам 10метровия маркуч с конекторите. Немско производство беше и е много добър. По цял ден съм го ползвал под налягане в жегите, когато ремонтирах плочниците, и капка не пропусна без да пусна струйника. Разду се в областа на конектора чак след седмица ползване. Много е добър и взех тогава още един.
а

Да нямаш впредвид 20-метровия маркуч?
mitko64 - майстор
dadko написа:
mitko64 написа:
В четвърък 27.03 пускат много неща за градината ножица за клони и лозарски, помпа, култиватори, струйници, маркучи. Горещо препоръчвам 10метровия маркуч с конекторите. Немско производство беше и е много добър. По цял ден съм го ползвал под налягане в жегите, когато ремонтирах плочниците, и капка не пропусна без да пусна струйника. Разду се в областа на конектора чак след седмица ползване. Много е добър и взех тогава още един.
а

Да нямаш впредвид 20-метровия маркуч?
Да, точно него хваля. Само, че съм се заблудил с метража. Интересно е друго, че в брошурата от 06.05 2013(когато го купих) има стикер Made in Germany към тези с баровете и т.н.т. Сега това го няма. Тогава имаше и месингови конектори и струйник за 14 лв. и още ме е яд, че не ги взех.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: