• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Не знам кой е, ама е голям бързак. Дано поне са в добри ръце, явно са били на човек обичащ си занаята.
maptod - специалист
Някой много тежко избухна с последната обява, едвам се свързах с човека за да ми каже, че всичко е продадено :-D
profesionalist_wood - майстор
Усещам че ще има клетви :-D
nikolson - майстор
Беше много евтино. Трифазна кракра ЕУ315 която нова е над 1500лева, трифазен шмиргел 55лева, отрезна настолна флекс машина за 70лева, имаше и рукванд за 180 лева. Сега са качени и други машини. Менгемето е добре, има правен абкант. Абе железарска работилница за малко пари.
EDI - майстор
Не е в ОЛХ, а в ЕМАГ, но е убийствена грешка на магазина - комплект за ДРЕМЕЛ 720 от близо 100 части на цена 1,99 лева.Който ще взема да бърза, докато не са оправили грешката - http://www.emag.bg/komplekt-100-multifu ... ENNTNBBBM/ .
Chefo77 - майстор
Недостъпен. Тъкмо направих поръчка за 3 броя и на следваща страница вече даде недостъпен ..
EDI - майстор
Усетили са се. :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
Моята поръчка взеха, да видим :cool:
EDI - майстор
Дано ти ги доставят :partyman: .Явно са се усетили при първите обработки на заявки за комплекта.Даже вече не се предлага.Поне един да се възползва.Аз не си поръчах, макар още рано, рано сабахлянката :-D да видях какви са ги надробили, предпочетох да пусна тук новината и който му трябва, евентуално да успее да се включи.
nikolson - майстор
Този въпрос беше обсъждан назад във времето. Мисля че зависи от политиката на компанията. Могат да преценят, че ще им е от полза да изпълнят приетите заявки, могат да откажат. Миналата година бяха хакнали сайта на онлайн магазина на Кингфишър и имаше статия в Индепендънт по въпроса. Помня че накрая изпълниха поръчките, които са били и платени.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: