Нека намерим най-тънките цени.
teon - специалист
ferrari4456 написа:
Преди бях писал за тази кутията с чертежа й в книжката на зегето.
...не можах много да вдяна, ма ако имаш предвид таргата от снимките по-долу - хареса ми :)
ferrari4456 - специалист
Нея имам предвид.Когато бяха пуснали зегето и си го взех казах за чертежа на кутията на последната страници и няколко човека искаха да си го направят и така и аз показвам какво съм направил.Чефо знае за какво говоря.
ПП Честит рожден ден на Чефо. :birthday2: :party: :birthday:
teon - специалист
...честито и от мен...бъди жив и здрав Чефо :partyman: ...
stan73 - майстор
Честито и от мен, да си жив и здрав ! :supz: :partyman:
Chefo77 - майстор
БЛАГОДАРЯЯЯЯ! :prayer:

Зная за какво говориш, но нямам желание в момента да правя кутията. Иначе твоята е станала много добре. Следващия път ще я лакираш с лак на водна основа и няма "няма съхнене" :)
razli4en73 - специалист
пишман_майстор написа:
За лид'лското шлайфче , да знаете ,че не носи на мн пепеляк, смъквах част от фаянса, на банята с диамантен диск, рязах по фугите , за да окрайча здравите ( сменях прозорци и тр да оправя первазите и доналепя нови пл)- копчето нещо блокирва и се "гаси" от щепсела после , за разлика от другото ми шлайфче (хилти) - в чувал с гипс да го метна- продължава да си работи :-D . Оправих го, но след това пак се прее..а :evil: писна ми и подкарах с Хилти-то :prayer: спиране няма това говедо :-D .Сетих се после за чорапогашник да омотая , ама то след дъжд качулка .....почистих го пак на другия ден - тръгна си без проблем . За желязо , за рязане и шлайфане (най-вече) ще е екстра , ама цигли/тухли/мазилки и др. да режете - [-X И проверете за грес/смазка в редуктора , при мен имаше , но не беше достатъчно по мое мнение .
а оста в редуктора на лагер ли е или на втулка?
mitko64 - майстор
Днес пробвах единия лидълски диск за циркуляр, 190мм с 48 зъба, на старо пдч. Реже идеално, с лекота, без накъртвания. Утре сутрин съм на сгляда за гаровата количка.
aiako - специалист
Я кажете сега до какво се докопахте :-D
dpp - специалист
Е...чакай де. Рано още, не спим пред магазина я.. :-D
aiako - специалист
Аз отидох за тресчотките, но нещо много лабави ми се струват. Дори само като ги гледам (чисто визуално), не ми се иска да ги имам.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: