Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
чет окт 20, 2022 9:03 pmradius написа:
Леле, Чолев уплаши ме, не смея сега да я купя да не се пристрастя :lol:
Всъщност за същата машина ли говориш или нещо друго от 2 части.
Имаше преди компресор и помпа в две части в куфар- за тях говорех- на дълъг път задължително в багажника + стартовата батерия, но си взех сега и тази версия. Не съм го тествал още. Разбира се в ръководството на едно място пише- ползва се без ограничение на времето и по късно почва да се съмнява и пише- бе 10 мин и 10мин почивка :-D

Помпата и за работилницата е полезна- издухва всякакви боклуци от инструменти, маси и пр.
radius - майстор
Е ти вярно ли имаш нещо подобно от 2 части и взе това :lol:
С това ирационално поведение как да не те обвиним, че си на щат.
nikolson - майстор
чет окт 20, 2022 8:55 pmcholev написа:
Отдавна нищо не бях купувал и днес наваксах :-D
Абстиненция. Да не предозираш...
agj - майстор
чет окт 20, 2022 8:39 pmSvezar написа:
чет окт 20, 2022 8:26 pmsilent написа:
За това нещо не бих дал 70 лв и то без батерия....
Всъщност цената е 55 лв. и няма как да е с батерия, като самата батерия е поне 40 кинта ! Иначе за човек който вече си има батерия /или като мен 4 такива / не мисля, че е лоша покупка, все пак това не е прахосмукачка с която да си чистиш къщата ! Онова недоразумение от Кауфланд няма да го коментирам :)
Даже и 55 лв. да е пак не струва. Явно идеята на акумулаторната прахосмукачка е да си чистиш колата с нея.Да удобно е, но в колата кафе и ориз ли ще чистиш?! :-D Щом не може една шест мм. гайка да засмуче как ще ти чисти колата? Там понякога на пода попадат даже и по големи камъчета.....
С недоразумението от Кауфланд може да си почистиш къщата. Разликата е че е с кабел, иначе размера и формата са почти еднакви, прекрасно чисти и кола.Не й правя реклама, просто споделям мнение че за тези пари си заслужава много повече.
resistbody - майстор
пет окт 21, 2022 2:10 amagj написа:
Явно идеята на акумулаторната прахосмукачка е да си чистиш колата с нея.
Кола се чисти трудно, даже моите дайсъни не могат да я изчистят като хората.. със строителната става, ама си е на ток..
silent - майстор
Боже какви специалисти. Ми вземете вижте и тогава философствайте. Знаех че има професори по всичко и най вече по преразказа по картинки затова и споменах колко прахосмукачки имам ...а забравих един керхер за пепел....та отидете купете и тогава професорствайте...аз дори силно се съмнявам че Чолев си е купил прахосмукачката защото впечатленията му съвсем не са верни или ако верно си е купил то е взел дефктна след като големите трохи и се опъват....с две думи дреме ми какво си бърборите.... но темата е за това кой какво си е купил от лидл и какви впечатления има а не кой какво не бил си купил ....добре че не слушах професорите за гайковерта и за още някои други силно оплюти машини....не съм фен на лидл но каквото ми трябва си го купувам от там и за моите лични нужди си ми е ок.... и въпреки че разполагам със служебни профи инструменти висок клас никога не ми се налагало да ги ползвам у дома....
Svezar - специалист
Идеята на акумулаторната прахосмукачка е да ти е удобно, бързо и лесно, като естествено се съобразяваш с възможностите и ! Примерно искам да пробия две дупки за някоя поставка, взимам акумулаторния перфоратор в едната ръка, акумулаторната прахосмукачка в другата и всичко става бързо и лесно, иначе докато извадя големия перфоратор на ток и домъкна керхера от горния етаж вече ще съм се изнервил и ще съм загубил три пъти повече време. Или на щерката в стаята, по тоалетката и бюрото е магнит за прах и косми, вместо да се чудя какво ще засмуче керхера ако чистя с него /след като го домъкна, размотая кабела и го включа/ , вземам акумулаторчето и за минута съм готов, ей за такива неща, които ти улесняват живота е подходяща, а не за основно чистене на кола или къща !
agj - майстор
Да разбрах.Който се изнервя бързо и не понася кабели, тръби и пр., си купува акумулаторни уреди. Приятно използване, желая!
kozl - майстор
Аз днес понатоварих настолната бормашина Парксайд към 100-на дупки в метал 4 мм и фаски по 2 пъти. Дигам я да я прибирам и се изгорих на ел.двигателя. Много загрял.
Някой друг ако има такава може ли да сподели впечатление? Качвам снимка на подобна, че не открих съвсем същата.

Прикачен файл:
Парксайд настол бормаш.jpg
Парксайд настол бормаш.jpg (41.97 KиБ) Видяна 1109 пъти
joro_kem - специалист
пет окт 21, 2022 9:50 amsilent написа:
Боже какви специалисти. Ми вземете вижте и тогава философствайте. Знаех че има професори по всичко....
:supz:
+1

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: