Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
Аз взех шлайфа. Има комплект мини клещи 15лв и комплект шестограми към 9 лв мисля бяха но ще излъжа които ги нямаше в брошурата.
Това ми е първия електро инструмент от лидл да видим дали ще остана доволен.
ferrari4456 - специалист
aiako я кажи повече за гедорето.Има ли смисъл да го взимам, че още не съм го видял.Как е изработката му, кое ти се стори лабаво?
VLADO66 - майстор
Гедорето е грижливо опаковано и не се вижда :x
ferrari4456 - специалист
Значи ще бъде изненада... :rolleyes:
Какво правите толкова рано по магазините??? :lol:
Аз ще ходя след работа към 14 часа да видя дали някой не се е пристрашил да разопакова някое и да го видя.
profesionalist_wood - майстор
Днес ще ходя да погледна. Така или иначе яко разопаковам всичко без да ми пука за останалите.... :lol:
ESPACE - майстор
Някой питаше за ламелните дискове. По 3 броя са в кутия - значи за тази цена изобщо не си струва. Гледах и ключовете с тресчотка. В нашия Лидъл имаше само 3 комплекта - а аз бях първи на щанда. Хората от опашката при отварянето се забиха при мръвките. Та въпросните тресчотки са само на чупещото се рамо, не знам защо се надявах да са двустранни. И понеже по принцип се колебаех дали са ми нужни ги подминах. Производство са на Owim.
dpp - специалист
Аз пък отнесох едно гедоре. Запечатани са но аз го отворих като пич, разгледах обстойно и ми се стори читаво. Взех го и тва е. Единствено което ми направи впечатление е , че трисчотките и малката и голямата на средно положение са "свободни". Имам едно гедоре което си е заключено на средно положение и може да се върти както наляво така и на дясно но както и да е.. Явно са така. Иначе има всичко и изглежда добре изработено. Не видях кой е производителя, може би по -запознатите ще кажат.... . Не че ми е затрябвало всеки ден, но пък е добре човек да го има, налага се и затова все ще върши работа! Няма да разглобявам коли с него я... :-D
..иначе звездите с трисчотки и аз ги подминах - макар да имаше само 2 броя... :shock:
profesionalist_wood - майстор
Ох болен съм от вещомания,(ми то от 90% от българите са така) само зяпам в темите за продавалника и лидъла :lol: :-D ех това пусто социалистическо наследство...
newmember - специалист
И аз взех гедорето. Може и веднъж в годината да ми потрябва, но нека има. За цял живот остават такива любителски неща :) Взех го главно заради сравнението преди 2-3 страници с някакво абсолютно същото за 215 лв. ( http://www.profi.bg/show_product.php?pr_num=1976 ) Малко е тежко, но има доста джилязо вътре :) Имаше останали 4-5 кутии. Не знам сутринта колко са били, но клетката беше дълбока. Може да е била пълна, или просто е нямало друга и са били малко :) Предпочитам да мисля, че са се взимали като топъл хляб и са добро попадение. Дано в близките 1-2 месеца няма повече неща за купуване, че се охарчих ...
VLADO66 - майстор
Някой знае ли дали KWB са качествени че съм се загледал в това http://www.emag.bg/komplekt-bitove-kwb- ... DJDCXBBBM/ и по-точно еврейските звезди с отвор. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: