Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Алчност :| Това е работа на предприемчивите бъмзи и ястреби
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Относно ъглите: Аз например имам такъв брандиран като Матрикс (MTX) - алуминиев е, много добра изработка, цената беше около 6 лева (но пък това е само за една бройка), имам го от поне 2 години. Сега нещата на тази марка даже се намират още по-лесно...
Аз имам един такъв 35 сантиметров от лят алуминий и мисля да се оборудвам с поне още 2, но по-къси. Тънък в мерните линии, по-дебел в средата, с винт с шестограмна глава за настройка на правилния 90 градусов ъгъл. Страхотен! Само леко му минах дръжката с пилата, че дереше. Като цена беше около 8 лева. Пък тежи, да му се не види ... :)
пишман_майстор - майстор
И кажи отде да си купим такъв и ние де [-o<
Chefo77 - майстор
Магазин "Гама-Г" на Пискюлиев, като се спускаш от Експресбанк, точно под големия завой преди пазара. Свърши ли ти работа обяснението? :-D
iivanov - майстор
На мен - да. :partyman:
пишман_майстор - майстор
:-D Само дето тряя се ходи до Варна , мислех си нещо онлИнЕ дали го няма нейде ....
klomo - специалист
Изчакай до лятото! :-D
stan73 - майстор
Ако става въпрос за на Матрикс нещата - виждал съм даже и в Карфур (а Карфур мисля, че има във всеки голям град). Но ми се струва, че и в почти всяка железария ще има. Тук на околовръстното (наричано още "околомръсното" :) ), в района между Вятърна Мелница и Военна Болница има няколко склада, дето имат някои техни неща. Обаче веднъж успях да намеря мострената им зала (доста е затънтена) - има всякакви готини неща - битове, ъгли, брадви, гачени ключове, катинари и т.н. (трудно си тръгнах...)
mitko64 - майстор
Eто такъв съм ползвал http://www.obi.de/decom/product/LUX_Win ... 567?c=1324 , направо цепи мрака, ама не беше мой. Аз толкоз пари за винкел нема да дам :-D . Тези лидълските ме впечатляват, че са с либела на дръжката. Иначе имам 5-6 на Гаджет, по 2 лв., само единият показва нещо верно. Матрикс мисля имат и ел. инструменти.
Вчера правих с оберфрезата една поставка за слушалки на сина. Голем кеф :supz: да фрезоваш круша, даже пробвах приставката за прахосмукачка, но на тези фрезери с лагерче, няма кой знае какъв ефект- ръси си триците. Не съм разбирач, но машината определено ми хареса.
ZEDYCUS - майстор
Незнам какво цепи, но са много неудобни тези разграфявания от вътрешната страна почва от нула, от другата почва от 30см, един рафтоносач не може да се бележи като хората. Пък ако има и инчова скала още по хубаво става. :butthead:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: