Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Това за 18V-товия и при мен си го прави на бързата скорост при претоварване и според мен е нормално. Отпускаш спусъка и след 2 секунди си отново в действие. Излезе читава машина. Пооправих гаровата количка. Смених лагерите, две навивки тефлон около осите да обере останалите 2 десети мм. луфт и сега е супер.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Това за 18V-товия и при мен си го прави на бързата скорост при претоварване и според мен е нормално. Отпускаш спусъка и след 2 секунди си отново в действие. Излезе читава машина. Пооправих гаровата количка. Смених лагерите, две навивки тефлон около осите да обере останалите 2 десети мм. луфт и сега е супер.
Евтиното излиза скъпо....
ulieliadi - специалист
И кво излиза, че трябва да пробиваме на първа степен. Верно на първата спиране няма, но трябва да си от търпеливите :roll:
Явно няма мощност при високи обороти, а не мисля че да пробиеш кофражна плоскост с бургия 10 за дърво е чак такова натоварване. Имам и 10.8волтовия, но при него има спиране и веднага пали отново.

П.С. Не разбирайте, че съм недоволен от марката - даже напротив. Просто ми стана интересно как е при другите закупили го :partyman:
anabolicbeast - специалист
ulieliadi
По принцип при всички винтоверти 1-ва скорост е за висок въртящ момент - съответно на ниски оборот, а втората е високооборотна и въртящият момент е наполовина, понякога и по-малко! Колкото до тава, че спира според мен е добре, защото има защита която все пак сработва и това ще удължи живота му. Аз имам 3.6 волтовия той е по същия начин в режим на пробиване, като се претовари и изключва за около 2 сек. Иначе са доста добри машини за цената си, специално 3.6 волтовия съм го "разревавал" и не е мръднал! :partyman:
ESPACE - майстор
Аз моя 18V винтоверт Parkside го продадох в продавалника на цената на която го купих - 89лв. Нещо не можа да ми хареса тая машина. Натискаш спусъка след престой- мисли. Понатовариш я - спира. И като ергономия не ми пасна. А прословутия патронник Rohm нещо скърцаше при пренатягане. С парите от продажбата си взех един GSR 14,4-2 със скапани батерии. Рециклирах си ги и машината стана отлична.
После се увлякох в продажби и продадох уоки-токитата като истински гаден спекулант на почти двойна цена -40лв., защото така и не им намерих приложение. Една 6 годишна практически нова дрелка замина и тя. После се сетих за парксайдския прободен трион който също ме нерви защото води ножчетата накриво и има гадни вибрации и него продадох на цената на която го купих. С парите си купих един GSB 14,4 VE-2. Този е и биещ. Дават му 75Nm въртящ момент с двоен метален планетарен редуктор и наистина е голям звяр. После се сетих, че имам и един стар перфоратор Raider, дето никога няма да го ползвам, един малък флекс на Спарки и голям на Скил дето също не помня кога за последно съм ползвал. Добавих малко парички и си взех един акумулаторен перфоратор GBH24V и едно зеге GST 24V. Зегето е страшно балансирано- няма вибрации, много солидна машина. Всичките със скапани батерии, но си ги оправих. Сега се оглеждам за читав импакт драйвер и акумулаторен флекс и ще мирясам малко. Ето ми подаръците за коледа. Тези си ги държа в къщи :) , за работа имам други.

Прикачен файл

201220131706.jpg
201220131706.jpg (50.18 KиБ) Видяна 1863 пъти

Прикачен файл

201220131704.jpg
201220131704.jpg (69.66 KиБ) Видяна 1863 пъти
ferrari4456 - специалист
Я кажи колко ти излезна акумулаторния перфоратор?
ESPACE - майстор
85лв. с една празна батерия. Без зарядно и без куфар.
resistbody - майстор
Чаках да ги пуснат, но със това спиране ме отказахте, на мен ми трябват за жалнатско ползване, явно ще рециклирам батерийте на скил-овете (доста корави машини със мега скапаните батерии)
nanobanano - специалист
ESPACE,ти се оказа голям търговец.Ако имам нещо да продавам ще се свържа с теб :) А акумулаторен перфоратор пускали ли са някога в LIDL?
mitko64 - майстор
В Германия и други бели държави пуснаха пролетта.http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %20LI%20A1

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: