Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
nanobanano написа:
ESPACE,ти се оказа голям търговец.Ако имам нещо да продавам ще се свържа с теб :) А акумулаторен перфоратор пускали ли са някога в LIDL?
Акумулаторен перфоратор брандиран като Бъджет гледах скоро в практикер за около 100 лева. Беше със сила на удара 1 J. По памет беше с литиевойонен акумулатор. Вероятно е добър. Понякога сред Бъджет инструментите има страхотни попадения.
(Всъщност наскоро бях писал за моят разкошен малък ъглошлаиф Бъджет, купен отдавна от Метро (преди развода им с Практикер), та да уточня - той първо е син на цвят, второ - бях останал с представата, че като е доста под 100 лева (около 50 мисля, че беше (беше мнооого отдавна)) е китайски, но вчера се загледах в него и пише, че е правен в МПГ ГМБХ, Дюселдорф, Германия. Ако това е вярно, обяснява много неща...)

П.П. Потърсих бъджетският акумулаторен перфоратор. Ето линк:
http://praktiker-online.bg/product/9565 ... udget.html

П.П.2 Реших да разгледам съпоставими машини. Ето двойно по-скъпият, но за сметка на това със сила на удара само половин джаул Бош:
http://praktiker-online.bg/product/8386 ... -uneo.html

(и двата са на промо цена в момента)
ESPACE - майстор
stan73 написа:
Акумулаторен перфоратор брандиран като Бъджет гледах скоро в практикер за около 100 лева. Беше със сила на удара 1 J. По памет беше с литиевойонен акумулатор. Вероятно е добър. Понякога сред Бъджет инструментите има страхотни попадения.
Всъщност си абсолютно прав. Преди сигурно 5-6 години си взех на разпродажба от Практикер такъв перфоратор

Изображение

Голямо куче излезе. Него въобще и не ми минава през ума да го разкарам. Удобен е, има приличен удар, свършил е страшно много работа и продължава да си работи без никакви индикации за умора. Ще взема да го отворя да видя дали няма нужда от някаква профилактика-почистване, смазване. Макар че уважавам русата приказка "Если работает-не трогай" :)
tanosliven - специалист
ESPACE написа:
85лв. с една празна батерия. Без зарядно и без куфар.
Откъде ако не е таина ?
ESPACE - майстор
Всичко от продавалника, а така като гледам повечето техника е внос от Англия.
mitko64 - майстор
Този Бош горе от линка не е SDS plus. Oт Бош пробутват номерата на Хилти- консуматива само от нас.
guroto - специалист
Преди 8-9месеца и тук в лидл пуснаха акумулаторен перфоратор,един познат си го взе и каза,че е много доволен.Батерията обаче не е литиево йонна.
mitko64 - майстор
Това беше ударна бормашина, 24V.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Този Бош горе от линка не е SDS plus. Oт Бош пробутват номерата на Хилти- консуматива само от нас.
Егати, много подло ! (а и скъпо...)
mitko64 - майстор
Те Бош имат и друга врътка за 14мм опашка- SDS Top. Но там поне сменяш само патронника.
klomo - специалист
ESPACE написа:
stan73 написа:
Всъщност си абсолютно прав. Преди сигурно 5-6 години си взех на разпродажба от Практикер такъв перфоратор

Изображение

Голямо куче излезе. Него въобще и не ми минава през ума да го разкарам. Удобен е, има приличен удар, свършил е страшно много работа и продължава да си работи без никакви индикации за умора. Ще взема да го отворя да видя дали няма нужда от някаква профилактика-почистване, смазване. Макар че уважавам русата приказка "Если работает-не трогай" :)
Аз имам същия, малко ползван с две батерии и се продава след като си взех от Лидл преди половин година. Не съм се занимавал да го пускам в продавалника.

Гледам брошурата за сега няма нищо, но и още не са излезнали предложенията от четвъртък до неделя. От доста време чакам оберфрезата-2 бр. за мен :) :), която беше на промоция в немския Лидл.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: