Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Всъщност излязоха, но за четвъртък единственото интересно нещо е орбитален шлаиф 270 вата. На предното промо си бях купил такъв, хареса ми (в края на лятото жулих една гаражна врата с него) - достатъчно мощен е и не загрява.
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Акумулаторен перфоратор брандиран като Бъджет гледах скоро в практикер за около 100 лева. Беше със сила на удара 1 J. По памет беше с литиевойонен акумулатор. Вероятно е добър. Понякога сред Бъджет инструментите има страхотни попадения.

П.П. Потърсих бъджетският акумулаторен перфоратор. Ето линк:
http://praktiker-online.bg/product/9565 ... udget.html
Това нещо съм го гледал наживо как пробива в бетонно блокче - добро си е. И е със SDS+ захват, точно това отбеляза консултанта - е си ползва обикновени консумативи. За един монтажник на ламинат, например, е прекрасен избор - хем един инструмент, хем винтоверт, хем приличен удар, хем акумулаторен ... Че не е и скъп.
stan73 - майстор
И даже е с литиево йонен акумулатор...
juvesan - специалист
stan73 написа:
Всъщност излязоха, но за четвъртък единственото интересно нещо е орбитален шлаиф 270 вата. На предното промо си бях купил такъв, хареса ми (в края на лятото жулих една гаражна врата с него) - достатъчно мощен е и не загрява.
270 вата не е ли доста мижаво? Идеята е ползвал ли си го достатъчно време, за да може да бъде обявено че си заслужава парите? Ясно е, че не е за работа де, ама 270 вата...хм..
mitko64 - майстор
И аз имах същите резерви, залитах по 480ватови, но цената му беше неустоима. Взех го на предната продажба и го пробвах на 12 броя букови заготовки за дъски за хляб- справи се много добре, останах довилен. Четох тука във форума обаче негативни оценки за приложението му за гипс.
stan73 - майстор
Според мен е много добър за парите си. Аз съм доста корав и тежък, а не можах да го натисна така, че да го спра (то не е и това идеята де, но за да видя колко му е силата...) и да уточня - търках вертикал. Препоръчвам обаче ако ще се се ползва продължително - задължително с дебели кожени ръкавици, за да гасят вибрациите към ставите, нервите и капилярите (много хора не обръщат внимание на това, но вибрационната болест не е шега работа ! ) !
juvesan - специалист
ако ще се се ползва продължително - задължително с дебели кожени ръкавици,
offtopik: Едва ли ще живее толкова дълго, че да може да се отрази на здравословното състояние на някого - все пак е доста хилава "хоби" машинка.. :lol:
Всъщност, интересно е..макар че ако се гледа текущата му цена, не са направили никакво намаление за случая ( брошурата) - ако гледаме немския lidl де...
razli4en73 - специалист
ulieliadi написа:
Става дума за 18волтовия винтоверт на Парксайд.На някой да му е направило впечатление, че на втора степен при по-голямо натоварване сработва защитата на батерията и винтоверта спира да работи за кратко.
Щото аз си мислех, ме проблема е само при мен и даже го пращах за ремонт :roll: От сервиза пък ми изпратиха протокол , че проблема е в батерията :lol: Общо взето се надпреварваме за титлата - Тъпанар на месеца :roll:
След като ми го върнаха пробвах на още два винтоверта - и при тях е по същия начин :supz:
Това го прави при доста разредена батерия .Купи си втора и си решаваш проблема.Аз така направих.Разбира се,ако не ти се чака да зареждаш.
stan73 - майстор
juvesan написа:
ако ще се се ползва продължително - задължително с дебели кожени ръкавици,
offtopik: Едва ли ще живее толкова дълго, че да може да се отрази на здравословното състояние на някого - все пак е доста хилава "хоби" машинка.. :lol:
Всъщност, интересно е..макар че ако се гледа текущата му цена, не са направили никакво намаление за случая ( брошурата) - ако гледаме немския lidl де...
Хилава ?! Ти изобщо пробвал ли си я (или само си чешеш пръстите) ?
razli4en73 - специалист
По темата за ексцентъра,имам го и смятам,че е добър.Според мен, ако не си пробвал нещо ,да даваш категорични мнения......

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: