Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
пет дек 16, 2022 9:36 ambrum написа:
Екстра, ориентирах се. Малката ще търся (12V) и гледам, че сега е налична в Германия за 45 евро. Ще я чакам да дойде тук.
Няма нищо безчетково намалено в момента. Камо ли на 50 евро. Свършиха вече намаления там.
Отзивите за 12 волтовото не са много добри, предпочитат зеленото. Оставам с впечатления че повечето им първи модели са много добри. После започват оптимизацийте и нещата стават зле. А понякога още първият модел е провал.

Ако си харесал нещо там, плащаш с пейпал, после през габко и след 2 седмици е тук. 5те евро локална немска доставка се спестяват с код, има поне 1 път седмично понякога ежедневни.
В белгийския и испанския лидъл понякога отстъпките са доста по-добри, но само от испанския има фирма за доставка до тук. Досега нищо счупено не ми е идвало, и не се е счупило тук, но явно е до употреба и късмет, дори там в отзивите има хора които получават върнати или счупени уреди.

Очаквам от 25ти да пуснат безчеткови неща тук.
brum - майстор
Ако е много скъпо ще го пропусна. 2та ми с четкови мотори още работят почти приемливо.

Но няма да го викам от Немско. Искам си лесната гаранция.
Lutchezar - майстор
Откакто Европа е едно голямо село ми е все едно кое от къде е. Всичко е на един мейл и няколко дена разстояние, по-често тукашното е много по-тегаво от чужбинското, и по-бавно и по-скъпо.
Най-гадното е че някой неща така и не идват до нас. Иначе е друго да го пипнеш преди да го купиш.
silent - майстор
На 12 V имам и двата и зеления и черния...вторият го взех заради 2те батерии.... и честно казано никакво предимство няма пред зеления ...даже ме дразни защитата му и почти не го ползвам...аз въобще не бих го чакал....освен ако цвета го кефи някой...
brum - майстор
Зелени безчеткови има ли?
kozl - майстор
съб дек 17, 2022 11:39 ambrum написа:
Зелени безчеткови има ли?
Ако съдя по моите зелени - не.
silent - майстор
Защо толкова държиш да са безчеткови...залените са нормални черните пърформанс серията са безчеткови...
brum - майстор
Щото искам да се поглезя :) . А безчетковите уж са по-висок клас.
kozl - майстор
На първите 18V, от които имам им се скапаха патронниците. Сега ползвам черния, безчетков. Дано неговия патронник е свестен, че на зелените не можех да им изям четките :-D
Обаче малкия 12V зелен го ползвах доста и все още държи, но с употреба без патронника, защото се сваля и като винтоврът му не требе патронник. Иначе патронника ми се види и той хилав и на 12 волтовия. Даже си купих още 1 зелен 12V без батерия, а патронника е променен некакси :?
Lutchezar - майстор
съб дек 17, 2022 1:52 pmbrum написа:
Щото искам да се поглезя :) . А безчетковите уж са по-висок клас.
Ако имаш нещо от X20 или X12 се придържай към серията, не е нещо уникално безчетковия X12 по всички отзиви, но винаги около Нова Година нашите мениджъри пускат нещо черно. Предполагам в следващата брошура, в сряда вечер излиза, иначе има малко X12 неща от четвъртък.
Последна промяна от Lutchezar на съб дек 17, 2022 8:48 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: