... Това го гледах, но на кой щанд има такива уреди, до сега не съм виждал каквито и да е уреди там?

stiv1961 написа:Не знам при вас как е.В Старозагорския има щанд за техника.Знам че е малко нахално, но ако може да ми купиш и пратиш с куриер поялника ще съм ти задължен!
tzetzo160 написа:За да хванеш нещо изгодно от промоциите, трябва да си в 7.00 сутринта на първия ден....след първия час по майсторските сергии остават само чорапи на промоция!Сериозно съм замислил да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Те могат да пуснат по 2 бройки на огромна загуба, само за да се връзват "балъци" гледайки брошурите, пък като е свършено това от промоцията - взимаме друго, да не се връщаме празни!
jdraganchev написа: Сериозно съм замислил да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Те могат да пуснат по 2 бройки на огромна загуба, само за да се връзват "балъци" гледайки брошурите, пък като е свършено това от промоцията - взимаме друго, да не се връщаме празни!Те точно това и правят . Един приятел им е вдигал скандал че имало на промоция някакви кафе машини но в магазина били само 6 бр.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: