• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
bimbaeco - майстор
Според мен заслужаваме и от купувачите, ама си провят оглушки и никога не признават.
EDI - майстор
vladilen написа:
момчета ако знаете колко черпня заслужавате от продавачите в продавалника... :lol:
Е, търговията да върви, те да са доволни, пък и ние да сме доволни с някоя и друга машинка.Стига ни. :lol:
bimbaeco написа:
Според мен заслужаваме и от купувачите, ама си провят оглушки и никога не признават.
Все ще си признаят, къде ще ходят.Да дават снимки да гледаме. :lol:
Тани - модератор
bimbaeco написа:
Е, тебе, а и не само тебе, когато и да те почерпи човек, все ще е закъснял! Между другото не е лошо да напишеш от къде си. Ако минавам от там, и имам време, със сигурност ще почерпя! Много съм научил от тебе! Жалко, че не съм имал път към Ямбол, да се почерпим и с Еди!
bimbaeco - майстор
Аз съм от земята на винкелите и земетресенията.
Ако имаш път към Перник, може да ми пишеш. Аз работя у дома, така че съм си винаги тук.
profesionalist_wood - майстор
Айде някой да ми даде линк подобно на германското ренде!
bimbaeco - майстор
http://prodavalnik.com/angliysko-rende- ... -i32631281
Това е ренде за фалцове и врати
http://prodavalnik.com/profesionalno-me ... -i34454671
Ама е Рико, иначе да съм го купил досега.
bulhomes2 - майстор
И друго да предложа за темата. Да пускаме наистина само добри попадения, че ако ни надушат тия, които го пълнят с по-скъпи от магазинските стоки - ще я задушат (и обезсмислят). Тани му разбира да определи точно правилото.
Тани - модератор
Той Тани бил в отпуск, или поне така разправят :lol: Други определят правилата в момента!

Я кажете за какво служат тези канали на това ренде? Това май е единствената разлика между английското и немското. Заслужават ли си двойната цена?

Изображение

Я и един скрииншот, за да разберат и четящите, след като някой го купи!

Прикачен файл

Ренде.png
bimbaeco - майстор
Намаляват триенето, само това им е функцията.
По принцип тези рендета (corrugated sole) са по-скъпи. На мен лично не ми допадат.
Ще използвам, че сме се заговорили за рендета, да се похваля какво добро попадение уцелих в английския продавалник.
По принцип рендетата № 7 на Стенли струват средно около 80 - 90 паунда, а аз го взех за 51.

Прикачен файл

12.JPG
12.JPG (11.76 KиБ) Видяна 1837 пъти
8180 - майстор
bulhomes2 написа:
И друго да предложа за темата. Да пускаме наистина само добри попадения, че .....
+1
Да, бъдете пестеливи - няма смисъл от безплатна реклама на всякакви обяви при Колегите.
Очаквам да завалят нови регистрации и да се събудят стари такива с комерсиална цел и да изкривят начинанието. Търговците винаги са една крачка напред.

От друга страна, ако аз съм намерил нещо добро и изгодно, вероятно първо ще опитам да го купя, а не да си създавам конкуренция. Естествено може да го имам и няма лошо да помогна на друг.

Сигнализирайте, ако забележите подобни мераци, че "странна форма" на "Продава" се заформя, уязвима и "под въпрос" формално.

С Вашето съдействие времето ще покаже. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: