Нека намерим най-тънките цени.
turbobiit - напреднал
Ето направо 2 снимки на машината.

Прикачен файл

09.JPG

Прикачен файл

08.JPG
mitko64 - майстор
Е и аз да похваля най- новата си придобивка( от лятото)- миксер Atika RW 1800 Twin. Това чудо вече три месеца умора няма, по 2 - 2,5 чувала Рьофикс 510, 620 наведнъж, може и по повече но нямам по- голямо корито(уж купих 90l, но ме съмнява да е толкова). То и бетони( с дребни фракции), лепила, гипсове, направо я побърквам. Бърка ги за нула време с двете бъркалки а ми излезе само 99Евро. Не ми харесва само, че поради двувитловата система, няма инерционен момент да ти помага да обикаля по коритото и трябва малко да се бориш при насочване.
nikolson - майстор
Чудех се къде може да споделя изгодни оферти, извън темите за Лидъл, Практикер и т.н. Видях в промо брошурата на Багира интересна оферта. При закупуване на разни продукти на Церезит на всеки 10лв дават точка. За десет точки /похарчени сто лева / дават безплатен гащеризон, или ел.винтовертче СКИЛ за 40лв.
Обаче най-големия гъдел е, за сто точки бъркалка Collomix за 150лв, а гледам вървят по пет стотака. Има и други шукарни комбинации.
dadko - майстор
То евтините и качествените инструменти се намират на различни щандове, но да коментирам и аз един инструмент "Budget"- малък ъглошлайф с диаметър на диска 115мм. Доста профили изпонарязах с него- още е жив. С диск за рязане от тънките. Като му сложих, обаче дебел диск за шмиргелене- така вибрира, че не се удържа в ръце.

Тема "Евтини и качествени електроинструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: