Лично на мен ми е по-лесно да намеря информация в 10 страници, в които всичко написано се отнася за интересуващия ме проблем, отколкото, ако информацията е пръсната в 150 страници чат с неопределена тема.Е, така поставен въпроса си прав, но като контра- мнение ще изтъкна твърдението на някой колега, който каза горе долу следното ( преработено от мен): Хората, които разглеждаха старата тема ( и аз така) не се интересуват от конкретен уред, материал или точна цена - те просто преглеждат текущите промоции или както жените му викат - вид щопинг-терапия - да си купиш НЕнужно за момента нещо. Ако ми трябва ТОЧНО ъглошлайф - така е , отделната тема си е един ГОЛЯМ ПЛЮС. Но, що се отнася в политиката и продуктите на лидл, там нещата се "появяват" на някакъв неизвестен принцип и хората, като за спорт си купуват нещо, което им пада "ей така, точно сега, щото е евтино и на промоция и ей сега ще го има". Затова и старата тема си имаше предимствата на някаква объркана неразбория от мнения, всеки споделя динамично за това или онова и единствено редовно четящите я могат да проследят някаъв смисъл, да чуят мнение за НЕТЪРСЕНИ, но желани неща или да "налеят" акъл за същите такива, купени някога пак така без смислена нужда... ама както и да е, нека видим на къде ще тръгне работата.. но ползата , пак казвам , на многото точни теми е за случайните пришълци, не за феновете...

п.с Така мисля аз, сега като чета мнението си е малко объркано, ама.. има някаква неизкристализирана идея...