• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Лично на мен ми е по-лесно да намеря информация в 10 страници, в които всичко написано се отнася за интересуващия ме проблем, отколкото, ако информацията е пръсната в 150 страници чат с неопределена тема.
Е, така поставен въпроса си прав, но като контра- мнение ще изтъкна твърдението на някой колега, който каза горе долу следното ( преработено от мен): Хората, които разглеждаха старата тема ( и аз така) не се интересуват от конкретен уред, материал или точна цена - те просто преглеждат текущите промоции или както жените му викат - вид щопинг-терапия - да си купиш НЕнужно за момента нещо. Ако ми трябва ТОЧНО ъглошлайф - така е , отделната тема си е един ГОЛЯМ ПЛЮС. Но, що се отнася в политиката и продуктите на лидл, там нещата се "появяват" на някакъв неизвестен принцип и хората, като за спорт си купуват нещо, което им пада "ей така, точно сега, щото е евтино и на промоция и ей сега ще го има". Затова и старата тема си имаше предимствата на някаква объркана неразбория от мнения, всеки споделя динамично за това или онова и единствено редовно четящите я могат да проследят някаъв смисъл, да чуят мнение за НЕТЪРСЕНИ, но желани неща или да "налеят" акъл за същите такива, купени някога пак така без смислена нужда... ама както и да е, нека видим на къде ще тръгне работата.. но ползата , пак казвам , на многото точни теми е за случайните пришълци, не за феновете... :partyman: :drinkers:
п.с Така мисля аз, сега като чета мнението си е малко объркано, ама.. има някаква неизкристализирана идея... :weedman: ( отивам за още една лидълска немска бира) :drinkers:
vsterev - специалист
Аз точно това правех гледам брошурите, чета коментарите за промоциите ли na Лидл тук и ако ми харесва го купувам с идеята, че ако не ми трябва сега, то ще ми поттрябва все някого. А сега какво - едно нищо ! Аз така или иначе ще си ги пазарувам нещата само дето няма да следя тази тема тук, защото така му било хрумнало на модератора е не несъм съгласен, затова и ме губите като потребител тук в тази тема.
prascho - майстор
Аз пък Ви се чудя как успяхте да изпишете 20 излишни мнения. Темата е една и съща, но втора част. При положение, че се намират една под друга и са поставени като "важни" какъв е проблема .....Дали ще отвориш 30 страница и ще почнеш да четеш надолу или ще минеш на част първа и пак надолу си е едно и също. Чудя Ви се на мрънкането.... Виждам, че темите са една под друга..очите ще Ви изкара. За какво лутане иде реч :?:

Написаното от Тани има логика. Никой не е пенкелер да разбира от всичко. Аз пиша, но предпочитам да намеря желаната от мен информация /да се насоча към даден продукт/ по-бързо. Ето например търся си моторен трион и стигнах до 10-та страница на темата. Все не намирам време да прочета останалите 30 страниици :). Май ще е хубаво да се обърна директно към колегите от фирмените магазини :? .

П.П. Нищо не разбирам от маркетниг и бизнес, но в интернет себестойността на един сайт/продукт/ се определя от неговата популярност и посещаемост. Посетителите с мнения над 500 са едно, всички останали са друго перо. Отговорните лица за форума се стремят към атрактивност и отваряне към повече потребители. Може пък след време сайта да се продаде като "гугъл" :-D .
salsero - помощник
Аз темата я приемам като тема за почитателите на евтините инструменти продавани в Лидъл. Следователно не виждам смисъл от разделянето на теми за отделни инструменти понеже асортимента е голям. Който иска да търси конкретен инструмент да си го търси в целия форум и там ще му излезнат всички мнения където е споменат. Оставете тази тема както си е.
Stefan_62 - майстор
Тъкмо форумът си вървеше спокойно и хоп нова модераторска проява /от твоя страна Тани/, абе ти не беше ли в отпуск :? . Що не вземеш да подновяваш темата след всяка промоция /и с дати/, че така по-добре ще се ориентираме в коментари те си :lol: и без това в Лидл повтарят промоциите на даден вид инструмент през няколоко месеца. Или най-добре я обедини всички теми за инсрументи и промоции в една :lol: . Нищо лично :drinkers:
vsterev - специалист
Тани написа:
Идеята
masteradmin написа:
Идеята за тази тема ми хрумна докато ходех между Бруколаж, Практикер, Практис, Домко и сточна гара за 18 път за да намеря кое къде е на промоция и къде е по - евтино. Нека всеки артикул да има само една тема в която всеки да пише ако го е намерил по - евтино или някъде е на промоция.
Така 3 дена и темата май наистина замря, благодарение на блестящата модераторска намеса. Аз сега прочетох какво са имали предвид една обща тема за промоции от всички магазини, е добре ако е така трябваше ли да съсипвате най-посещаваната тема ? Не е ли редно да си направите една Промоциите във всички магазини, а не да използвате Лидлската като основа.
batVenci - специалист
От четвъртък има електрожен и други инструменти, и темата ще живне отново...
8180 - майстор
batVenci написа:
От четвъртък има електрожен и други инструменти, и темата ще живне отново...
Много е вероятно да "живне", но дотук (26 мнения) беше малко встрани и принципно (допуснат и търпим) спам.
Опитах "безпристрастна" статистика (броене), че ми стана интересно:
За организацията на темата/ите - 4 мнения. 3 модераторски + 1 Прасчо.
Категорично против - 11
Неутрални, неразбрали, некатегорични - 11. :?
brum - майстор
И аз да вметна, че не харесах разцепването на темата. Ама - к'вото такова.

Я кажете - тоя електрожен заслужава ли си? За дребни заварки - я някоя стълба, а нещо метално по навес. Не съм заварявал с нищо до сега и се чудя дали да скоча за тази машина за да има с какво да почна да се уча :) .

За тия пари май е доста добра офертата. Гледах разни други (ама ВИГ, че такова ще ми трябва за в бъдеще) и там цените са доста пъти на горе. За ръчно електродъгово заваряване има разни китайски машини на подобни цени, ама тая е най-евтината дето срещнах :) .
angel_ov - специалист
brum написа:

Я кажете - тоя електрожен заслужава ли си? За дребни заварки - я някоя стълба, а нещо метално по навес. Не съм заварявал с нищо до сега и се чудя дали да скоча за тази машина за да има с какво да почна да се уча :) .

.
И аз така. Миналата година си го взех за вилата, но се оказа, че тока ми е слаб и заваря с 1.5 мм.
Иначе в града спокойно си гори 2.5мм. ( с две думи става за дребни заварки за да не се молиш на комшията)
В крайна сметка тези 1.5 мм не ме устройват и в момента ми е паметник с 3г. гаранция. Май ще заминава към продавалника.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: