• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
За PSF 4.6 A1 - понеже ми беше интересно, го взех, за да го разгледам. Впечатленията са :
- кутията е с покъртително "качество".
- самият уред е средна работа и той, да не кажа зле.
- много бързо 'падат' кондензаторите и съответно светодиода спира да свети, но продължава да върти, макар и видимо по-слабо.
- относително бързо падат оборотите.
- като цяло слаби обороти, но съвпоставими с други марки от този клас.
- при натоварване много лесно се намаля мощността.
- зарежда се за 65 секунди от напълно умряло положение до светване на индикацията за заряд.
- зарядното е огромно на фона на другите и освен пренасяно в кутията е непрактично за носене навсякъде.

Мислех да видя какво има вътре, но понеже 100% ще го връщам надали ще го отворя.
quietmadness - специалист
Да се отчета за бързо зареждащата се отвертка.

"За Бога братя не купувайте!"

Гръмна още на първото зареждане.
Отварям куфарчето вадя карантията и гледам насреща ми се звери книжката. Викам си "Нова технология, що не взема да видя какво пише".
Четох, образовах се така да се каже. Пише: свети зеления светодиод има ток; свети червения светодиод - зарежда се, като стане зелен готово. Слагам го аз да се зарежда и пускам хронометъра. И чакам да се заредим. Вече виждам как бошовското IXO си стяга куфарите. Обаче минутата изтече. Изтече и втората. Гледам аз хронометъра, гледам джаджата и почвам да нареждам бързото им зареждане и ... в тоя момент годините учене и опит ме тресват. Скачам към щесела с думите "Ах мам ...." и то прави грррхххррр. Добре, че не направи както правят доста често големите кондензатори. Приближавам и като ме тресна химическата воня във въздуха, 30 мин немога да проветря. Дано само не е капало гадости по пода докато го изнасях, че отидоха пътеките.
На тази технология и имам мерака от 10-тина години от една US реклама в мрежата, но явно за сега ще стоя на далеч от нея.

Утре отивам да им го върна. Повечето им уреди стават за хоби забавления, но този откровено може да мине в графата продукт с възможна двойна употреба.

Рядко го казвам, но: Не го препоръчвам
cholev - майстор
За сега нито да нито не.
Зарежда се за 50сек. Пробвах го на повдигането на масата на оберфрезата. Издържа 3 пъти нагоре надолу.
Оставям го. По натам повече тестове.
При условие, че ползваш, хакаш на зарядното всичко е ток и жица, но дали е практично ще се разбере по натам.
nikolson - майстор
Крайно време е да се организира, подписка ли, протест ли срещу политиката на Лидъл, не знам, с основно искане "Стига сте пускали качествените инструменти само в Перник".
radius - майстор
Хахаха взе ми го от устата, а може и там напрежението да е към 300 волта.
Все по-големи недоразумения пускат, обаче не са виновни - народа е жаден.
Аз днес мисля да си купя блендера- някакви отзиви?
dido uzunov - специалист
radius написа:
Аз днес мисля да си купя блендера- някакви отзиви?
Не знам този как ще е, но ползвам блендер от никому неизвестна марка 450W(имам и стар вече убит от бой 500W, но не се предава). Не знаех колко полезен уред е докато не ми подариха първия. Разбиване на крем супи, айрян, пюрета, компоти и т.н. На стария лятото се правят всички доматени консерви и нектари. Трябва да е мощен 450-500W и нагоре и каната да не е под 1,750л. до сега съм използвал само с пластмасови кани(захабяват се), не знам стъклените имат ли друго предимство
zaza14 - специалист
Здравейте!

Какво мислите за мотофрезата в събота? Трябва ми за около половин декар двор.
plamen6703 - майстор
Мисля, че ще са едни пари хвърлени на вятъра! :partyman:
Virtex - майстор
nikolson написа:
Крайно време е да се организира, подписка ли, протест ли срещу политиката на Лидъл, не знам, с основно искане "Стига сте пускали качествените инструменти само в Перник".
Няма как да стане, протеста ще вземе да имести този за Пирин и ще стане мазало :-D

Иначе факт, в Перник пускат най-яките неща. Производителя казва 60 секунди, (примерно) аз измервам 65, обаче при cholev естествено е най-бързо. Пернишкият ток - най-силният ток в републиката :prayer:
Това е естествено в кръга на шегата, защото аз както казах мерих от пълно умряло положение, cholev вероятно не от такова. Защото няма просто как да е за по-бързо ако е на същото положение.
cholev - майстор
Е така е. Преди зареждане въртеше още (верно бавно и без ентусиазъм). Довечера ще пробвам и от напълно умряло
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: