Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Ох, имам чувството, че главата ти е с твърдост превъзхождаща бетон за асансьорни щахти/земетръсни шайби (снимах я и с линийка, за да се добие представа и за големината, превключвателят, който се вижда е за скоростите, а този който не се вижда е за ударите (отгоре) - накратко е несравнима с пластмасовката с която се опитваш да я сравниш !...
Ако си забелязал по-горе - питам дали и ако да с какво да подменя смазката в редукторната кутия като имам вече кафява грес Шел (истинска) или мръснобяла ПЛ10 (която се води една от най-добрите в света), притеснява, ме, че по памет в редукторната кутия имаше и алуминиеви чаркове, та затова не съм сигурен какво да сложа). Изобщо нямам амбиции да бъркам лепило/шпакловка вече с нея. Феърлайнът (явяващ се братче на Фелисати, ДиДабълюТи, Ферм и Бъджет (които за съжаление вече в страната няма да ги има)), я пребива отвсякъде като куче (това вероятно е една от най-сполучливите ми покупки на инструмент - нещо което се оказа много солидно и здраво, а и ползвах доста и не е мръднало), а за отвори в бетон си имам истински перфоратор от старата профи серия на Аинхел - Глобал. Та с Елтосът мисля да пробивам само отвори в метал, дърво, пластмаса и т.н. (имам и 2 ултраментака (бяха нещо от рода на Акита/Агойома/Глобус (накратко, боклуци от ранга на Райдър)), за които изобщо не си заслужава да се пише/говори)
Както и да е !
Ако някой има идея за помощ с мазането и - благодаря предварително !
Ако не - да не разводняване повече темата.
fore - майстор
Че има твърдоглави тук има. Но ти по ми приличаш на земетръсен шайбов -твърдогалвец. Смажи я със смазка за смазване. И я ползвай както искаш-твоя си е !
32 см ? Малката ми е толкова дълга ! А за механизма - същият + 2 скорости.

Колега, темата не е за смазването на твоя Елтос !
stan73 - майстор
Моля Админ или Модер ако не е проблем да поразчисти.
Предполагам ще намеря подходяща тема в която да попитам за проблемът си.
Благодаря предварително !
8180 - майстор
stan73 написа:
Моля Админ или Модер ако не е проблем да поразчисти.
Когато бях Модератор - туй (горното) ми беше "най-любимото".
Усещайте се "бе" Колеги - къде и какво Ви "напира да изпуснете".
Потенциално 70К се водим по Форумната статистика тук.
Пазете чисто САМИ! Модераторите са ~0,00004 на всеки 1 от НАС за да разчитаме да ни "метат" - въпрос на личен подход/избор/уважение към 70 000 КОЛЕГИ.:)
cvetankirilov - специалист
stan73 написа:
Предполагам ще намеря подходяща тема в която да попитам за проблемът си.
Благодаря предварително !
viewtopic.php?f=54&t=13892
е в тази трябва да питаш
:partyman:
silent - майстор
stan73 написа:
Ами аз се изкушавам да я сменя, защото като консистенция смазката и ми се вижда странна. А иначе и машината докато работи понякога почва да стърже. Принципно е на малко работни часове - около 20 най-много (като часовете са постигнати най-вече с търкане на ръжда с телена камбана, има малко пробиване и съвсем малко разбъркване на циментово лепило (като усетих, че се мъчи с това, предпочетох да си купя другата като си мислех, че колкото и да е кофти все ще издържи поне гаранцията си, а тя пък взе, че се оказа супер)). Но пък самата смазка откъм възраст е на около 23 години поне, та затова предположих, че вече няма добри мазилни качества...
Стърженетео вероятно е от лагер...и за мен беше изненада че понякога трудно тръгва и понякога стърже....но все няма време и трябва да се бърка.... като докато не блокира тотално....лагерче за 5лв ..имаше и за 1лв. ама тази машина заслужава лагер за 5лв. заден лагер на ротора...а и смених греста на редуктора и стана като нова....огин...
Моята машина е като твоята и трябва да кажа че мощност има в изобилие....въпреки че не беше съвсем в ред направих изолацията на двата етажа една баня... 60кв тераса...така че Форе има много здраве...имам и тази която се споменава по-горе...по голямата но честно казано не знам за какво може да се използва....тежка и неудобна...вземи си я ревизирай и ще се родиш....аз ползвам обикновена литиева грес за търкалящи лагери...зелена българска...ползвам такава почти навсякъде и съм доволен...
bulhomes2 - майстор
А стига ве ора! Отворете тема за дрелките и там ги преговаряйте! Вижте тая как се казва! Писна ми да влизам да гледам за нещо на промоция и само плява да има. Няколко човека вече Ви казаха.
gogyto - специалист
Да се върнем на темата: Днес минах покрай нашия Лидъл и си купих от димиращите лед лампи 13W(останали от промоцията), не са толкова зле, само дето не става с дистанционния ми ключ за димиране за съжаление.И още нещо, стълби нямаше...явно са свършили .
anabolicbeast - специалист
gogyto написа:
Да се върнем на темата: Днес минах покрай нашия Лидъл и си купих от димиращите лед лампи 13W(останали от промоцията), не са толкова зле, само дето не става с дистанционния ми ключ за димиране за съжаление.И още нещо, стълби нямаше...явно са свършили .
Стълбите са в четвъртък! :)
gogyto - специалист
anabolicbeast написа:
gogyto написа:
Стълбите са в четвъртък! :)
Е това не съм го догледал #-o явно....
Имаше останал един флекс..не знам от кога....:)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: