Ако "румънската" е Макита 5030 всъщност е китайска Макита, ротора може и да е румънски
! 

ср ное 13, 2019 7:43 pmplamen6703 написа: Ако "румънската" е Макита 5030 всъщност е китайска Макита, ротора може и да е румънскиАко ще и таджикистанска да е, е светлинни години напред... 2 лидълски боклука съм изгорил и след това минах само на макити.. преди това пак се мъчех със някви скилове от 50-60лв...!
![]()
ср ное 13, 2019 8:03 pmplamen6703 написа: Аз отдавна съм минал на "Макита", но гледам, че темата и питането е за инструмент на ЛидълПросто казвам, че за 90лв(и без гаранция)... от времето на тема N4 пада яко качеството на инструментите от лидъл...![]()
ср ное 13, 2019 8:30 pmjekasus написа: Днес ми попадна 12В винтоверт на Ейнхел - отвора за батериите си пасват със Парксайд, дори закопчалка си пасва. Но Парксайда е ниво нагоре заради сваляем патронникИмам Парксайд със сваляем патроннок.![]()
ben84 написа:По-добре да беше с твърдо окачване, та да не мърда толковаИзобщо не ми пречи.
ср ное 13, 2019 11:47 pmkoveslav написа: Аз имам и по-старо производсто и румънско производство ъглошлайфи на Макита,но не виждам някакви проблеми.Кое ви пречи толкова в румънското производство?koveslav Имам потапящ на лидл, диска е кенеф, в началто режеше ама бързо свършва, за парите си си струва за домашно, доста кофраж съм наразал, рязал съм и 40мм или колкото е двойния камионски шперплат.. отряза го на почивки но повечето технически и за "цигара".. .. работя и с НЕ потапящ син бош ма там е далече работата..
А понеже почти не пипам дървении и не съм в час с този тип машини,да ви попитам за инцидентни нужди ръчния циркуляр на Лидълци става ли?За рязане на ОСБ и ПДЧ става въпрос.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: