Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
gogyto написа:
anabolicbeast написа:
gogyto написа:
Да се върнем на темата: Днес минах покрай нашия Лидъл и си купих от димиращите лед лампи 13W(останали от промоцията), не са толкова зле, само дето не става с дистанционния ми ключ за димиране за съжаление.И още нещо, стълби нямаше...явно са свършили .
Стълбите са в четвъртък! :)
Е това не съм го догледал #-o явно....
Нормално и на мен ми се случи веднъж, защото понякога пускат нашите неща от понеделник. Лошото е, че аз се изсилих и станах рано за да се добера до заветна бройка, обикалях като муха без глава и накрая питах човек от персонала с огромно разочарование, а той ми каза - ами те са от четвъртък! Стана ми тъпо и напуснах.. :lol:
profesionalist_wood - майстор
И бъмзитата са ви вече конкуренция https://www.youtube.com/watch?v=VUmqO3rgUsE
:lol:
gogyto - специалист
anabolicbeast написа:
Нормално и на мен ми се случи веднъж, защото понякога пускат нашите неща от понеделник. Лошото е, че аз се изсилих и станах рано за да се добера до заветна бройка, обикалях като муха без глава и накрая питах човек от персонала с огромно разочарование, а той ми каза - ами те са от четвъртък! Стана ми тъпо и напуснах.. :lol:
А в магазина и аз имах подобен случай, но беше отдавна и забравих точно за кой артикул беше..и аз така питах служител, ама после си напуснах тихомълком :mrgreen:
Абе много завъртяно става понякога с тези каталози... в бързината...
Последна промяна от gogyto на вт фев 03, 2015 10:28 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood написа:
И бъмзитата са ви вече конкуренция https://www.youtube.com/watch?v=VUmqO3rgUsE
:lol:
ДА ЖИВЕЕ ЛИДЕРА(лидъла)! :axe:
resistbody - майстор
Ключовете дали ги бива, то цената им е смешна ама да си направя устата. Че ще пращам жената да ги взима, ще трябва мостра да и дам че да не ги обърка :)
stiv1961 - майстор
resistbody написа:
Ключовете дали ги бива, то цената им е смешна ама да си направя устата. Че ще пращам жената да ги взима, ще трябва мостра да и дам че да не ги обърка :)
Аз мисля да им се нахвърля :) ебаа го 15 кинта къде не сме ги дали :lol:
resistbody написа:
Ключовете за тия пари са перфектни! Не съм ги напъвал много, но те не са и за това. Много са удобни и не заемат място така организирани. Със сигурност са по-добре от Gadget и други подобни. За сваляне на акумулатора, за колелото винаги са добре дошли. Даже си мисля дали да не взема втори комплект ако трябва да държа контра, а другите които съм събирал да ги командировам на село. :drinkers:
stan73 - майстор
resistbody написа:
Аз от по-предно промо бях си купил. Бяха произведени в Индия и брандирани като Овим/Пауърфикс. Супер са. Няма счупен досега, а и изработката изглежда сериозна. Подредбата също е компактна и удобна.

Относно другият ми въпрос - писах вече в тази тема: viewtopic.php?f=54&t=13892&start=400
Последна промяна от stan73 на вт фев 03, 2015 11:28 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Аааа щом е индийско ще те изкара доживот! Моите карат 25 години и не е мръднало хромовото покритие....и си свети все едно е от вчера
stan73 - майстор
Аз първо точно заради индийският произход гледах на тях с леко недоверие (бих предпочел примерно да са тайвански), но предположих, че щом са поръчкови за Лидл, трябва да са се постарали и за щастие се оказа така. Накратко - много съм доволен.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: