Gedore се прави в Индия все пак. А и аз от Topmaster също произведен в Индия съм много доволен. Малко по-изпипани са и по-добре полирани, но са от 1,50 до 4-5 лева брой според размера. А тук за левче бройката!
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
Вашите ключове как се казват? Моите- Джанпатх,Чандрагупта.....,
vasko9999
- специалист
Ключовете за тази цена НЕ СА за изпускане!Същия комплект на топмастер (но БЕЗ ключ 15,16 и 18, който са по около 3лв. бройката общо 9лв.) струват 16-17лв. Топмастера изпитан от мен СТАВА за любителски цели(включвам звезди,лули,тресчотки,камъни и прочее),предполагам че тези (лидълските) ще са една идея по добри.Около Коледа си взех комплекта "гедоре" 94 части в куфърче за съответните 79лв.-с две думи пре-доволен.
nikolson
- майстор
Tiger221
- специалист
Да,и аз ги имам ключовете от предната промция,пише ОВИМ на тях. ЗА здравината нямам забележки издържат и на удължаване с тръба и на удар с чук. Но,ползвам ключове само когато мястото е ограничено и немога да пъхна камък или за контра. Не ми харесва ,че са матирани и номерацията им е леко размазана и трудно се различава,но цената ги компенсира. Сега чакам лулите ,че преди ги изтървах.
fore
- майстор
silent написа:Оффstan73 написа:Ами аз се изкушавам да я сменя, защото като консистенция смазката и ми се вижда странна. А иначе и машината докато работи понякога почва да стърже. Принципно е на малко работни часове - около 20 най-много (като часовете са постигнати най-вече с търкане на ръжда с телена камбана, има малко пробиване и съвсем малко разбъркване на циментово лепило (като усетих, че се мъчи с това, предпочетох да си купя другата като си мислех, че колкото и да е кофти все ще издържи поне гаранцията си, а тя пък взе, че се оказа супер)). Но пък самата смазка откъм възраст е на около 23 години поне, та затова предположих, че вече няма добри мазилни качества...Стърженетео вероятно е от лагер...и за мен беше изненада че понякога трудно тръгва и понякога стърже....но все няма време и трябва да се бърка.... като докато не блокира тотално....лагерче за 5лв ..имаше и за 1лв. ама тази машина заслужава лагер за 5лв. заден лагер на ротора...а и смених греста на редуктора и стана като нова....огин...
Моята машина е като твоята и трябва да кажа че мощност има в изобилие....въпреки че не беше съвсем в ред направих изолацията на двата етажа една баня... 60кв тераса...така че Форе има много здраве...имам и тази която се споменава по-горе...по голямата но честно казано не знам за какво може да се използва....тежка и неудобна...вземи си я ревизирай и ще се родиш....аз ползвам обикновена литиева грес за търкалящи лагери...зелена българска...ползвам такава почти навсякъде и съм доволен...
Сега незнам Колега защо се дърляш с мене и ти ???
Значи вчера отворих шкафа и на горният рафт стояха старият голям Елтоски 2000 вата флекс и до него с абсолютно същата дължина -около 50 см въпросната дрелка. Кажи речи и двете машини са еднакво дълги и тежки.
Така че точно тази дрелка е идеална за бъркане на смеси за зидария и други подобни. А малката дрелка, била тя цялата от пластмаса или с метален редуктор просто е прекалено лека за да може да върти смеси в латексова кофа от 10-20 литра.
Така че точно голямата дрелка е много удачна за бъркалка.
С малката съм пробвал да въртя подобни смеси и освен да я изгоря, друго не виждам какво може да стане.
Поради което мисля да си запазиш поздравите за тебе. Не може да сравняваш 2 кила с 4 и повече машина.
Последна промяна от fore на ср фев 04, 2015 12:05 pm, променено общо 3 пъти.
silent
- майстор
абе дайте да не се залъгваме ...ключовете са на средно да не кажа под средно че даже доста под средно ниво...зависи от гледната точка...въобще не е вярно това че държат...да звездите държат...но гайчния при напъване отваря...при това говоря при напъване без удължител...при напъване с удължител не зная какво би се получило....ключовете са меки или по-скоро еластични в повече отколкото трябва ...и нямат нищо общо с хубави ключове...който твърди обратното явно никога не е хващал хубав инструмент...по-слаби са дори от нашенските старовремски гаечни (арда май бяха) и доста по слаби от старите руски гаечни ключове...та като цяло за 15лв толкова ...може да се ползват но въобще не са върха....
пп. колега въобще не се дърлям просто на себе си ли ще вярвам или на тебе....написал съм какво съм правил по темата с дрелките съм казал каквото имам да казвам...казах че имам и двете голямата е от 80та година някъде знам за какво става въпрос...и айде да приключваме с дрелките да не осираме темата както стана и с поялниците...
кажи нещо за ключовете за да се върнем в правия път..
пп. колега въобще не се дърлям просто на себе си ли ще вярвам или на тебе....написал съм какво съм правил по темата с дрелките съм казал каквото имам да казвам...казах че имам и двете голямата е от 80та година някъде знам за какво става въпрос...и айде да приключваме с дрелките да не осираме темата както стана и с поялниците...
кажи нещо за ключовете за да се върнем в правия път..
fore
- майстор
Ако е вярно това че са меки и отварят ключетат, значи са боклук. Форс и Топмастър са доста добри като якост и качество. И други марки съм купувал. Имам всякакви- Български стари, Руски-Ладови, Илиенски. Последните се чупят-поне малък - 6 мм съм чупил, но не се гънат.
Жената ми направи текстилен калъф за размери до 22 един и друг за размер до 32 мм. Навивам го на руло и с котки се залепва - става много удобно с този тип калъф. Отлепвам котките и разстилам- всички номера са написани и много бързо намирам ключа който търся.
Жената ми направи текстилен калъф за размери до 22 един и друг за размер до 32 мм. Навивам го на руло и с котки се залепва - става много удобно с този тип калъф. Отлепвам котките и разстилам- всички номера са написани и много бързо намирам ключа който търся.
Фитилчо
- майстор
nikolson написа:Да не казвам голяма приказка, но ключовете ще ги взема, ако трябва да се нахвърля кат циганин на жица. Предния път имаше и лули-комплект и ме измързя. Тоя път ...ха да видим.Аз взех лулите, ще взема и ключовете задълже. Заедно с тресчотният комплект на бета и един комплект за спирачни тръби, просто съм екипиран откъм ключове отвсякъде.
Още щом отворят съм там.... В колко отварят апропо?
Я кажете сега, стълбата заслужава ли си или да взимам онази дето беше пускал ЕДИ, марковата

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература