Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
Фитилчо написа:
Още щом отворят съм там.... В колко отварят апропо?
http://rabotnovreme.bg/lidl?p=4
Фитилчо - майстор
Краузето е доста по добро, става на платформичка/скеле като хората с отделен рафт :)
Ще взема Краузето по натам ,много е добро :-D
anabolicbeast - специалист
silent написа:
абе дайте да не се залъгваме ...ключовете са на средно да не кажа под средно че даже доста под средно ниво...зависи от гледната точка...въобще не е вярно това че държат...да звездите държат...но гайчния при напъване отваря...при това говоря при напъване без удължител...при напъване с удължител не зная какво би се получило....ключовете са меки или по-скоро еластични в повече отколкото трябва ...и нямат нищо общо с хубави ключове...който твърди обратното явно никога не е хващал хубав инструмент...по-слаби са дори от нашенските старовремски гаечни (арда май бяха) и доста по слаби от старите руски гаечни ключове...та като цяло за 15лв толкова ...може да се ползват но въобще не са върха....

пп. колега въобще не се дърлям просто на себе си ли ще вярвам или на тебе....написал съм какво съм правил по темата с дрелките съм казал каквото имам да казвам...казах че имам и двете голямата е от 80та година някъде знам за какво става въпрос...и айде да приключваме с дрелките да не осираме темата както стана и с поялниците...
кажи нещо за ключовете за да се върнем в правия път..
Айде пак се почна с истинските инструменти на големите марки за по 20 лева бройката... Не мога да разбера защо винаги се започва едно сравняване и мерене на... Аз съм написал за какво стават и че не съм ги напъвал толкова, а вие ми говорите за удължители, чукове и т.н. :toimonster: Това е меко казано нелепо, нередно и много опасно. Какъвто и да е ключа, ако не е предвиден за удължител или за се удря с чук, той няма да издържи на такова натоварване, просто не е предвиден за това. Друг е въпроса, че ако си поставя за цел ще се*а на всеки ключ, без значение за 15 лева комплект или за 15 бройката. В крайна сметка всеки си прави сметката! При мен нито се е отварял, нито се е чупил такъв ключ! Писал съм за какво съм ги ползвали за какво със сигурност стават.
silent - майстор
аз пък съм написал пък за какво не стават...по добре хората да знаят истината вместо да се залъгват че едва ли не са ударили джакпота с тях ...за 15 лв. са си супер....но си остават ключове като за 15лв...аз си ги ползвам редовно щото са ми под ръка но не мога да разчитам на тях.... понякога един смотан гаечен ключ и малко невнимание може да ти отрови живота....въпреки това ще си купя и едни лули като се появят...ако също са 15лв...
stan73 - майстор
Всъщност лулите бяха 8 броя, 16 размера за мисля 12 до 15 лева, но къртят... (пак са с подобно стелажче за нареждане един до друг и после окачването им)
klomo - специалист
profesionalist_wood написа:
И бъмзитата са ви вече конкуренция https://www.youtube.com/watch?v=VUmqO3rgUsE
:lol:
Смешник!

По темата.
Лулите и тези в комбинация са перфектни. Миналата промоция беше лули и обикновени гаечни. Миналият път взех само лулите-доволен.
Последна промяна от klomo на ср фев 04, 2015 5:52 pm, променено общо 1 път.
gogyto - специалист
Утре ще ида аз да видя стълбата и тез тресчотници, ако не ме отупа жената век :lol:

ПП: Някой да смени годината в заглавието на темата :mrgreen:
pachosz - специалист
fore написа:
... Илиенски. Последните се чупят-поне малък - 6 мм съм чупил, но не се гънат...
С 3-милиметрова гайка или болт да счупиш ключа преди да се развали резбата, направо си шампион, брат :wink: :partyman: :partyman:
dadko - майстор
pachosz написа:
fore написа:
... Илиенски. Последните се чупят-поне малък - 6 мм съм чупил, но не се гънат...
С 3-милиметрова гайка или болт да счупиш ключа преди да се развали резбата, направо си шампион, брат :wink: :partyman: :partyman:
Явно ключа е ползван не по предназначение, тъй като масовите гайки М3 се стягат с ключ 5,5, а гайките М4- с ключ 7.
В изделията, които произвежда фирмата, в която работя- винтовете и гайките, които ползваме са предимно М3 и М4. Резби М5 и М6- вече са големи за нашето производство.
Ключ 6 досега не ми се е налагало да ползвам за гайка или винт.
nikolson - майстор
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
Новата брошура.
Между другото, обадиха ми се, че са ми купили ключовете. На ADW са.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: