Ще взема Краузето по натам ,много е добро

silent написа:абе дайте да не се залъгваме ...ключовете са на средно да не кажа под средно че даже доста под средно ниво...зависи от гледната точка...въобще не е вярно това че държат...да звездите държат...но гайчния при напъване отваря...при това говоря при напъване без удължител...при напъване с удължител не зная какво би се получило....ключовете са меки или по-скоро еластични в повече отколкото трябва ...и нямат нищо общо с хубави ключове...който твърди обратното явно никога не е хващал хубав инструмент...по-слаби са дори от нашенските старовремски гаечни (арда май бяха) и доста по слаби от старите руски гаечни ключове...та като цяло за 15лв толкова ...може да се ползват но въобще не са върха....Айде пак се почна с истинските инструменти на големите марки за по 20 лева бройката... Не мога да разбера защо винаги се започва едно сравняване и мерене на... Аз съм написал за какво стават и че не съм ги напъвал толкова, а вие ми говорите за удължители, чукове и т.н.
пп. колега въобще не се дърлям просто на себе си ли ще вярвам или на тебе....написал съм какво съм правил по темата с дрелките съм казал каквото имам да казвам...казах че имам и двете голямата е от 80та година някъде знам за какво става въпрос...и айде да приключваме с дрелките да не осираме темата както стана и с поялниците...
кажи нещо за ключовете за да се върнем в правия път..
profesionalist_wood написа:И бъмзитата са ви вече конкуренция https://www.youtube.com/watch?v=VUmqO3rgUsEСмешник!
pachosz написа:Явно ключа е ползван не по предназначение, тъй като масовите гайки М3 се стягат с ключ 5,5, а гайките М4- с ключ 7.fore написа:... Илиенски. Последните се чупят-поне малък - 6 мм съм чупил, но не се гънат...С 3-милиметрова гайка или болт да счупиш ключа преди да се развали резбата, направо си шампион, брат![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: