Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Контузии и бити хора по-големите опашки в Лидл тази сутрин има ли? Ако има да не ходя на там.... :lol:
dadko - майстор
Е, те какво са пуснали толкова, че да има блъсканица. Едни ключове- а от тях имаше доволно тая сутрин, като минах традиционно в четвъртък. Тресчотките с битове- не ми хванаха окото като за по 20 лв... и от тях имаше доста...
klomo - специалист
prascho написа:
Контузии и бити хора по-големите опашки в Лидл тази сутрин има ли? Ако има да не ходя на там.... :lol:
Спри да гледаш български новини, че ти се отразяват. :-D

Има и на OWIM.
Има и по евтини варианти на тези комплект ключове.

http://www.ple-er.com/products.php?curPage=87&grupa=
fore - майстор
След като хвърлихте боб не познахте как точно съм счупил ключето. Трябва да погледна в шкафа -там го "хвърлих" звездо/гаячното дето се спраска. Купих друго по качествено и го замених.
Всъщност го счупих на пробка за обезвъздушаване на авто-спирачки. Може и 7 мм да е ключето. Не помня. Просто толкова е качествено.
После се научих като отвивам спирачни пробки, първо да ги бия леко отгоре с малко чукче + ВД40. Иначе замазана пробка нямам !

В интерес на истината още в началото на Лидълските тарикатлъкщини си купих комплект шестограми от невероятно марковата им марка. Шестограмите с пластмасова дръжка. Честно казано развивах с тях странично огледало на кола. Болтовете бяха клеасали до нта степен. Шестограма беше м6 или нещо от сорта-малък. Отделно че тия шестограми са и доста дълги. Аз за това ги и купих. Първата ми покупка от тая гама. Та гъна се тоя шестограм усуква се- обаче разви болтовете. Много жилави излезнаха ! Явно са яки и жилави. Точно това е доста добро качество на инструменталната стомана.

========

И аз сега погледнах стълбата- доста тежка, имаше мъж и жена които искаха да я взимат за апартамент :mrgreen: . Мъжът вика на жена си -я пробвай да я вдигнеш. А жената 40 кила с мокри дрехи. Тогава и Аз пробвах и се оказа че и аз малея -тежи и то доста стълбето.
Незнам това така ли трябва да е ?
Отделно си е 30 см широка. Стоеше като алуминиева, естествено с железни стави.

Битовете с тресчотки-стават, ама не ме впечатлиха, понеже имам 2 комплекта от тия -Гаджет-само битове и едни на Лидъл -прозрачните кутии с никел/оксидирани битове и цветни маркировачни пръстени. Те са доста маркови и качествени наистина- вече сглобих с тях 3 шкафа без да износя звездата PZ и PH-2. А и изработката им е доста добра. Кефи ме приставката с пружинката -като я бутнеш назад и бита изхвърча напред- а и цвета е готин - вишневочервен металик. Та и Аз се кефя като че ли съм купил пръстенче от злато. Но са качество.
Отделно от Башата има още две гидоренца-отверка/тресчотка и обикновена тресчотка. Просто колекцията е пълна.
kuger - майстор
Ходих да видя стълбата. Честно, не ми вдъхна никакво доверие. Ще опъна това нещо, за да се кача на къщата, да бе.
stan73 - майстор
Тези не ги знам как са, защото не съм ходил днес до Лидл, но тези които аз си купих преди доста време на двойна цена (от друга верига) са много здрави и спокойно ме издържат - аз (който съм бая тежък) плюс кофа с мазилка/шпакловка/лепило, широка дъска, по която да вървя и евентуално още около 10 кила натиск от работата. Та ако направата им е добра и не са пестили от материал трябва да държат - на моите пишеше, че издържат 150 кила и спокойно си ги държат, че даже и до 160...
griffin - майстор
Някой беше питал за ъглите. Първоначално мислех да не ги вземам но това че дългото рамо е от стомана а не от алумин наклони везните да ги напазарувам :).
Както и да е производство на OWIM двата комплекта триъгълници и линията. Всички ъгли бяха с метално дълго рамо, а линията беше алуминиева. Старите ъгли бяха изцяло алуминиеви. Новата версия късото рамо няма моливчета а са лепнали някаква тежест вътре, мисля че има метално парче. Тествах и трите малкия и средния са точни, най - големия има леко отклонение и ще трябва да го лекувам с центъра пък белким го наглася като хората :) предполагам ще стане. Най - дългия е вече 50см, алуминиевата версия най - дългия беше 40см.

пп: оправено мерси :)

Прикачен файл

DSC_0399.JPG

Прикачен файл

DSC_0398.JPG
Последна промяна от griffin на чет фев 05, 2015 11:54 am, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Това са ъгли, а не триъгълници.
Това е триъгълник:
Изображение
comunikator - специалист
Какво производство всъщност е OWIN ?
nikolson - майстор
comunikator написа:
Какво производство всъщност е OWIN ?
OWIM и ADW са немски маркетингови компании, поръчващи и продаващи китайски продукти под собствени брандове и работещи като търговски агенти за други фирми на китайския пазар.
Донесоха ми ключовете, пише "Пауърфикс профи плюс". Колкото и да е китайско, все някакво средно ниво би трябвало да покрива това профи плюс.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: