Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Стълба като тази на снимките си бях купил преди 4 или 5 години за поне 300 лева на промо (от Метро или Практикер)...
П.П. Възможно е обаче моята да е по-дълга.
dadko - майстор
Тази я дават 3,4 метра
Ето какво се случи с металната стълба, която ползвах:
Е, тя няма абсолютно нищо общо с тази, ама - за 10 лв-толкоз. Хареса ми една мисъл тук във форума, че "за 5 лв. петел- за 5 лв. пее". Това, че се счупи ме накара да взема тази от Lidl.
И съм доволен от покупката. Даже се чудя дали да заварявам старата, ама ще парна по една капка и на другите стъпала, да не стане гаф с някое друго.

Прикачен файл

108_0796.JPG
108_0796.JPG (105.43 KиБ) Видяна 3760 пъти

Прикачен файл

108_0837.JPG
108_0837.JPG (105.68 KиБ) Видяна 3760 пъти
stan73 - майстор
Значи правилно съм преценил, че моята е по-дълга (висока) по снимките. Всяка една от трите и части е по 3 метра и нещо. Даваха и максимална височина 7 метра (със застъпванията)...
П.П. А старата ти е някакъв върл боклук (аз такава стълба не бих ползвал (но съм и доста тежък де)). Добре, че си купил тази. :)
П.П.2 Прикапването на жалките ламаринки от старата стълба няма ли да е проблем (поне за мен щеше да е, но пък и аз съм слаб заварчик...) ?
monster18 - специалист
Взех класьора добре е качествена изработка http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-7FA80C89 ... il&id=2213
stan73 - майстор
Изглежда добре (май в различните магазини е имало различни неща на разпродажбата...).

А това е новата им брошура за другата седмица, но сякаш нищо не ме трогва засега (освен мезетата :) ) :

http://issuu.com/lidlbg/docs/week_02?e=9356139/6132134
Valkooooo - специалист
Аз се сдобих с една стойка за гуми , и веднага я сглобих. Много доволно изглежда. Върви в комплект с грайферомер , манометър .
mi6osf - специалист
Здравейте на всички и Ч.Н.Г.
Четейки темата разбирам, че в едни обекти е имало едно, в други друго.
Моля ако някой е видял в някой Лидл махалният/прободен трион да сподели.
Закъснях на промото преди месец и сега малко ме е яд, че не отидох да си го купя на време.
Що се отнася за всички останали инструменти Parkside, които съм купил до момента съм доволен.
За хоум ползване са идеални.
razli4en73 - специалист
Ч.Н.Г.
Днес си взех комплект битове за отстраняване на развалени видии плюс един фрезер за дърво.Не знам колко работа ще вършат за 5 лева,ама като ги пробвах върху една две видии ми се струва, май никаква.
Chefo77 - майстор
От преди няколко часа и аз си имам уредче за гравиране. 9.99 са достатъчна причина да го заприходя :) Мисля да си надпиша инструмента с него :wink:
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
Ч.Н.Г.
Днес си взех комплект битове за отстраняване на развалени видии плюс един фрезер за дърво.Не знам колко работа ще вършат за 5 лева,ама като ги пробвах върху една две видии ми се струва, май никаква.
Тези битове ги купих отдавна и колкото опита съм направил с тях, само веднъж успях да развия винт. Кукурузеното свредло върши някаква работа.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: