• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
zaioristu - напреднал
vsterev написа:
zaioristu написа:
vsterev написа:
За съжаление смесителите за баня са свършили още първия ден, в понеделник сутринта нямаше никакви, все си мислих, че за 88 лв. няма да има много желаещи, но уви явно сгреших, ако някой знае къде има останали бройки с чучур да пише.
София, ж.к. Младост 4, ул. „406“ № 15 Днес ходих имаше около 10 броя.
Дали са с чучур или са без ?
Не ги огледах защото не ми трябват само видях че има.
angel_ov - специалист
Заприходих едни диамантени пилички.
prascho - майстор
Аз отидох да погледна комплекта отверки + битове, но си тръгнах с нож и менгеме. Отверките на прима виста не ми хванаха окото. Пък и битовете са стандарни накрайници. Очаквах, че самите отверки ще завършват на битове.
DeyanS - специалист
споделете впечатления от менгемето и диамантените пили
ESPACE - майстор
Някой взе ли термостатния смесител? Отзиви?
mitko64 - майстор
DeyanS написа:
Пилите ги огледах, но ми се видяха като пили за нокти и се отказах. Просто не съм виждал с такава насечка, предполагам много малко ще свалят. Иначе имам няколко комплекта руски, та от там си правя заключения.
angel_ov - специалист
mitko64 написа:
DeyanS написа:
Пилите ги огледах, но ми се видяха като пили за нокти и се отказах. Просто не съм виждал с такава насечка, предполагам много малко ще свалят. Иначе имам няколко комплекта руски, та от там си правя заключения.
Ми те насечка нямат нали са диамантени :)
mitko64 - майстор
Да де, извинявам се за недоразумението. Без насечка не бях виждал, освен големи за фаянс. Пилни ако ти е възможно някой ресьор или пружина и дай отзиви. Може пък да размисля и да ги взема.
prascho - майстор
Отворих менгемето заради вас :). Общо взето като за 20 лв. Алуминиева отливка с чупеща се глава на 360 градуса. Щипката отгоре може да се замени с захват за тръба. Последният е строго фиксиран за определен размер. Евентуално с подлагане на гуми може да се захванат и тръби с по-малък диаметър. Стегнах го на бюрото. Стабилно е. Все пак говорим за малко менгеме за захват на дребни неща. Според мен би вършило работа.

Ножът е от метал изглежда стабилен. Може би не много удобен, но пък е сгъващ се. Т.е от гледна точка на безопасност е ок.
anabolicbeast - специалист
Да споделя и аз мнение за големия шлайф, също като малкото си братче е много чувствителен откъм дисковете! С диамантината (която е супер за парите си) върви идеално без неприятни вибрации, но с дискът за метал... не се одържа - много неприятно вибрации особено в помощната дръжка (дискът е на Бош чисто нов)! В магазина отворих 2 докато сглобя ВОЛТРОН, в смисъл първия имаше затруднения с въртящата дръжка, а втория с помощната. Колкото до луфтове колегата преди мен ги уточни много добре - в оста няма такива! Диамантените пили изглеждаха миниатюрни и са за фина обработка (ако търнеш ресьоп както колегата каза, може и да си заминат), затова не ги взех, а отвертките не ми грабнаха окото! Колкото до менгемето - много кекаво, а пластмасовата им обвивка имаше доста луфт. Съдя така за менгемето понеже имам едно малко, старо, руско и е чугунено! :partyman:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: