Нека намерим най-тънките цени.
ttt - специалист
mumar написа:
Някъде да сте засичали из Лидъл пирографи?
Няма ги отдавна, ма сега ме е ударила музата...
Потърси си руски УЗОР :)
mitko64 - майстор
atanasov2004 написа:
Колеги благодаря много за отговорите :) Ще се оглеждам и ослушвам, тази покупка не е спешна...дебелината на дъските за кошери е от 25 до 35мм и по дължина не повече от 50 см, основно чам, бор, липа...Ще чакам и ще гладам разни обяви. :)
Eто това гледах в Германия на живо и се пукнах от яд, че вече се бях набутал със Спарки ТК70 http://www.hornbach.de/shop/Revolver-Ha ... rtikel_img#
Valkooooo - специалист
Здравейте , днес бях в командировка в Харманли в командировка и влезнах в тамошния Лидъл - попаднах на "клещи за рязане на болтове" . Бая големи и масивни изглеждат. Не издържах и ги взех. Все за нещо ще намеря да ги използвам.
profesionalist_wood - майстор
Какви са тия клещи за рязане на болтове? Я го снимай че на мен ми стана интересно щото постоянно имам главоболия с болтове
joro39 - специалист
Ножица за арматура и, аз отнесох една.
anabolicbeast - специалист
profesionalist_wood написа:
Какви са тия клещи за рязане на болтове? Я го снимай че на мен ми стана интересно щото постоянно имам главоболия с болтове
И аз си взех едни такива срещу 10 лева!

Прикачен файл

Screenshot_2014-01-07-23-38-33.png Малките са за сравнение
juvesan - специалист
ами отрежете нещо с тези клещи деее.. да кажете стават ли , не стават ли , поврежда ли се острието, иска ли брутални сили ... такива неща.... да е полезно, иначе става... похвалих ви се, че си взех...добре , прекрасно, ама .... :snakeman:
Valkooooo - специалист
Отрязах два стари болта от дървена дограма за проба. Аз лично съм доволен, не е необходима голяма сила на натиск, почти няма следи по режещата част. Ам за 10 лв ...... какво да искам повече .
nanobanano - специалист
От понеделник има акумулаторен мултишлайф за 49лв ,но пък накрайниците за него са скъпи.
imarh - специалист
nanobanano написа:
От понеделник има акумулаторен мултишлайф за 49лв ,но пък накрайниците за него са скъпи.
Той се продава заедно с накрайници.
Вкл. зарядна станция и кутия с 50 приставки
Изображение

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: