Нека намерим най-тънките цени.
plamen6703 - майстор
Ванка, за всеки случай вземи един препарат за почистване на съдомиялни машини, лидълският е най-добър /ако не го ползваш/ :wink: и направете едно качествено почистване на миялната машина.
По принцип Беко дават и 10 години допълнителна гаранция на електроуредите си, условието е, ако не ги ползваш :-D ! :partyman:
vitorio83 - специалист
чет ное 14, 2019 7:31 amvitorio83 написа:
чет ное 14, 2019 12:51 amresistbody написа:
ср ное 13, 2019 11:47 pmkoveslav написа:
Аз имам и по-старо производсто и румънско производство ъглошлайфи на Макита,но не виждам някакви проблеми.Кое ви пречи толкова в румънското производство?
А понеже почти не пипам дървении и не съм в час с този тип машини,да ви попитам за инцидентни нужди ръчния циркуляр на Лидълци става ли?За рязане на ОСБ и ПДЧ става въпрос.
koveslav Имам потапящ на лидл, диска е кенеф, в началто режеше ама бързо свършва, за парите си си струва за домашно, доста кофраж съм наразал, рязал съм и 40мм или колкото е двойния камионски шперплат.. отряза го на почивки но повечето технически и за "цигара".. .. работя и с НЕ потапящ син бош ма там е далече работата..
За домашни нужди става... ама ти знаеш какво е като се разглезиш със профи инструмент..

ОФФ: за макитата нямах предвид, румънските са лоши.. имам 2 ръмънски 125 и 230 и 2 японски?? 125.. всички държат... единия лидълски умря на 10мин работа... А1 серията изкара много работа ама бепе преди 7 години... и пак умря на 1 година.. а къртачите големите уморих за домашни нужди 3бр за 3 години..
Бая домашна работа си отметнал,моя не върти бургията и ще има рекламация.
Вчера върнах перфоратора в лидл,защото не иска да върти бургията,днес ми изпратиха съобщение че ще ми върнат сумата. :?
Passa - специалист
вт дек 03, 2019 2:26 pmplamen6703 написа:
вт дек 03, 2019 2:10 pmPassa написа:
Точно, когато ползваш една Литиева калпава батерия инцидентно за по 5 пъти в годината тя заминава бързо. Ето защо Парксайта е лош избор за рядко ползване с инцидентно голямо натоварване. Което пък го прави лош избор и за домашни
Когато ползваш каквато и да е калпава батерия за инструмент тя заминава бързо без оглед на това дали е литиева или друг вид батерия!
Парксайд е много добра марка инструменти за хора, които знаят какво правят и как да го правят.
На тези, които ходят с разменени обувки какъвто и инструмент да им се даде все няма да е добър и все ще му откриват "кусури".
Някои индивиди от "тънки" сметки не мога и да се оженят, щото търсят жени, които не ядат и не ходят до тоалетна :cool: ! :partyman:
Паркасайта добър, колко да е добър....... Не беше ли ти този който ги плюеше едно време колега..... :?

Литиевите им клетки на Лидл са точно толкова читави колкото и машините към тях.

Имам и маркови машини, но се подлъгах по Лидлските аку. машини заради стоманените им редуктори..........

А относно начина ми на ползване, ми се струва че знам много добре как точно да го правя без да ми създават проблеми, но не мога да предвидя фабричните дефекти и недостатъци както и конструктивните им измислици.
Даже се оказва че мога да ги ремонтирам и да бягам от разни сервизчета с псевдо майстори.
plamen6703 - майстор
Объркал си, аз не плюя по инструменти, с инструменти ми е свързана работата и в професията си ползвам професионални инструменти каквито не са Парксайд.
На Парксайд ползвам настолната бормашина, но там не гоня прецизна точност, ползвам и доста други инструменти като перфоратор, винтоверт с кабел или батерия... компресор, такер и всичко това покрай някои мои занимания за направа на кошери, рамки и някои ремонти на вилата или пчелина.
Нито съм задължил някой да ги купува или ползва, нито някой може да ме убеди, че инструментите на Парксайд са лоши за целите, които ги ползвам.
Нито съм го закършил до такава степен, че да се хвана да ремонтирам инструмент на Парксайд след изтичане на гаранцията, това е работа за псевдомайстори да се учат на ремонт и да си уплътняват времето на престой :-D ! :partyman:
radius - майстор
Айде спрете се, ще закрият темата :lol: . Тук само хвалби се пишат и кой в колко часа се е наредил да не изтърве супер-дупер промото.
М/у другото оня ден оберката ми ( Лидъл) издържа теста с дъбов материал, с малко виене, но го пребори. Пиша го , защото досега само чам е виждала, пък не е като да няма разлика.
Герунга малко му избяга центровката, ама сряза 4 дъбови крачета 70/70мм.
plamen6703 - майстор
За да няма повод за хвалби пробвай на бук да видиш дали ще издържи теста и сподели какво се случва :-D
Passa - специалист
plamen6703 , както обичам да казвам - в теб се води някаква война, но незнам дали е с твоето вътрешно аз или с всички останали. Определено обаче това не е моята война.
Относно това защо ремонтирам сам нещата си- ами първо защото мога и второ защото в какъвто и да е било сервиз за каквато и да е било техника не съм видял някой да направи нещо като хората. Даже повече беля са ми правили.

Незнам ти от какво точно разбираш, но аз разбирам и от това. Жив и здрав да си ! Като се счупи нещо го хвърляй. Това е личен избор.
То по форумите сте само паралии.

Но аз и милионер да съм пак ще ремонтирам всичко което мога.
Апропо- богатите са най стиснати ! :wink:
koveslav - майстор
Аз така и не разбрах някой ползвал ли е лентоотрезната.Интересна ми е,защото на нашия пазар липсват машини точно в този клас-компактна,лека,предназначена за работа в ръце,на 220В и в същото време в комплект с маса за стационарна работа.Въпроса е изработката да не е като на ръчния циркуляр,че като гледам и конструкцията каква е-мотора е част от тялото на машината,това чудо не става и за някаква преработка на задвижването в бъдеще.А на мен би могла да ми е полезна такава машина.
cholev - майстор
Ако за тази от събота говориш е нов артикул. Аз и се бях засилил, но ще ми дойде в повече (както писах гоня безчетковите предстоящи).
И освен миялната дето споменах и разгеле заработи, хакнах телефоня с бурето с вода (нали сме на режим тука) бам +300лв за хуйвей п смарт. Оня ден на тракия бам пукнатина 10 санта на стъклото на С5-ка +165лв. Дет се вика черния петък не спира :?
EDI - майстор
Чолев, курбан трябва тук, жертва един вид.Някой Парксайд трябва да принесеш. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: