Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Сам си отговори - като за България това!

П.П. Вие май се разглезихте. Не стига, че си давате парите пък и качество искате. Нищо, още 20 години фасадна демокрация и ще се научите.
Последна промяна от prascho на чет фев 12, 2015 10:21 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Ами пускали са и при нас иноксовите(тайвански), даже имам листосъбирача, ама сега явно при нас ще чистят нечия поръчка. Абе цялата брошура е някакво недоразумение- някакви уреди за жив плет, да не сме Англия.
Последна промяна от mitko64 на чет фев 12, 2015 10:27 pm, променено общо 1 път.
themask - специалист
Ако не ви изнася, не купувате - просто е :)
Аз защо си имам водоструйка от UK? Защото ми излезе около 200 лева по-евтина. Ако се научат всички потребители на свободен пазар, местните търговци ще угаснат много бързо. Ама кой е луд - този дето яде баницата ли?
mitko64 - майстор
Като викаш водоструйка, задава се новият модел D3. http://www.lidl.de/de/parkside-hochdruc ... d3/p192702
prascho - майстор
mitko64 написа:
Като викаш водоструйка, задава се новият модел D3. http://www.lidl.de/de/parkside-hochdruc ... d3/p192702
Много пара. Това за поливане на градината ли е? Баща ми сади домати и краставици лятоска :-D
mitko64 - майстор
Kупих им предния модел С,добра е. Мия терасата, алеите, клетката на кучето, на килим я пробвах. На колата ме е шубе, да не сваля боята :-D . Е има и за ниско налягане. Само, че тука я бяха натоварили с 40 лв. отгоре.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Kупих им предния модел С,добра е. Мия терасата, алеите, клетката на кучето, на килим я пробвах. На колата ме е шубе, да не сваля боята :-D . Е има и за ниско налягане. Само, че тука я бяха натоварили с 40 лв. отгоре.
За колата много ли е и ако да какво е допустимото налягане? :? Понеже съм и хвърлил око, но предния път нямах парите, а иначе ще се изплати бързо на 2 коли и доста килими.
mitko64 - майстор
Де да го знам, ама на бащата бяха изкъртили емблемите на форда.Предната беше отлична сглобка, но гледам всеки нов продукт все компромиси.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Де да го знам, ама на бащата бяха изкъртили емблемите на форда.Предната беше отлична сглобка, но гледам всеки нов продукт все компромиси.
Проблем, едната кола е Форд. :lol: Имам чувството, че професионалните може и да са с още по-високо налягане.
mitko64 - майстор
Не само ти го имаш чевството. Гледам онези големи кюмбета Лавор, направо отнасят, нищо общо с моята. Примерно когато мия алеите, коренчета по- дебели от 3- 4 мм, не може да ги издуха Гризлито.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: