Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Пак да попитам за уредчето за ремонт на плочки какво прави?
mitko64 - майстор
nanobanano написа:
Прочети второто упътване 0,39мб) http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 1%81%D0%B0
Kasap - специалист
nanobanano написа:
Разтопява парчета полимер, с които се маскират дефектите. Купих си такова за ламинат преди време.
mitko64 - майстор
Eдно питане относно шприца за силикон. Имам предния модел(с куката), дават го, че става и за салми, но къде ли не търсих такива 310мл, няма такива разфасовки, даже и Гуглето не можа да ми помогне. Някой да има информация по въпроса?
nikolson - майстор
Има, и други имат такива за 310. Но, тъй като стандартните флакони са на 310, явно не се търси салам на 310, а само на 600.
http://valerii.com/Search/?q=%D1%81%D0% ... oducts&p=3
Не знам каква е идеята. Може би след приключване на работа се съхранява по-лесно. :? Иначе идва по-евтино.
mitko64 - майстор
Тези на дребно нямат ли? 24 броя какво да ги правя? Благодаря иначе за линка!
nikolson - майстор
Тия са вносителите на Акфикс. Много борси и магазини продават. Виж кой им е дистрибутор в твоя град.
prascho - майстор
mitko64 написа:
Тези на дребно нямат ли? 24 броя какво да ги правя? Благодаря иначе за линка!
Това е дългосрочна инвестиция! Ще имаш по един салам на година :wink: .
nanobanano - специалист
Режеш салама на половина и го слагаш,става си :)
fore - майстор
Вярно е и това, ама другата половина не я ли ползваш отива на боклука.

Истината е че тия пистолети не са предвидени за по дългите салами. Просто са фалшета.

Брата на женами ми каза тоя пистолет не става, просто е къс. Понеже и аз взех един, а Бащата на жената има голяма фирма за покривни конструкции и в магазина им продават и салами и пистолети -все дълги ! :mrgreen:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: