• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Скил-а е електрически за 79 лв.
nanobanano - специалист
В брошурата няма инструменти,Вие къде дебнете за промоциите?
torbalan - Дървен философ
На мен лидъла ми е на път, кат се прибирам от работа...
И поне три - четири пъти в седмицата се отбиваме да пазаруваме глупости... Естествено наобикалям рафта с инструментите :)
kalpev - специалист
nanobanano написа:
В брошурата няма инструменти,Вие къде дебнете за промоциите?
Няма в тази брошура, защото няма и промоция тази седмица на инструменти.
Иначе, следиш брошурите на www.lidl.bg, които излизат всеки понеделник и гледаш за тема "Всичко за майстора". Има ли промоция, винаги е в четвъртък. По принцип, случва се да останат отделни бройки инструменти, които се продават постоянно до изчерпване. Днес в Лидл-а още си стояха електрическите шабри, пуснати преди месец.
Stefan_62 - майстор
Кво става с този Лидл бе :lol: този понеделник и четвъртък, нищо ново за нас майсторите :lol: , сигурно ни гласят някой хубави промоции за празниците и затова са в застой :lol:
kalpev - специалист
Възможно е да има насищане. Колкото и да е чудно, вчера още си стояха в близкия Лидл няколко броя винтоверти, поне 15-20 броя стойки и няколко броя от събиращия с месеци прах електрически шабър. Нахвърляни на едно място стояха ъглови планки, манометри и металдетектори. Ако мисленето е, че нов артикул няма да се продаде за седмица и ще стои наравно със стари промоции, по-добре би било първо да се изчерпа всичко предходно.
Сигурен съм, обаче, че ако пуснат ръчен циркуляр, ще свърши бързо.
MamaMy - майстор
Аз пък видях в нашия само някакви ъглови стойки и един манометър. И всичко друго все боклуци неотговарящи по нищо на цената си. Инструменти нямаше никакви. Не знам дали след промоциите цените не са качени, но това сега не са реалните цени. :проба:
И в Козлодуйския е така...

Май само две стойки за бормашина видях... Всичко останало бяха прибрали...

За сметка на това имаше няколко палета с украси за коледа...
profesionalist_wood - майстор
Аз пък не мога да прежаля зегето :lol: Не ща да купувам марково,не ща пълен боклук неотговарящ за цената си а точната машинка за точните пари.Имам доста неща на парксайд и още ги търся :lol:
Напролет сигурно ще почнат пак да ги пускат :)

През останалото време хвърляй по едно око в практикер - чат-пат пускат на "промоция" разни инструменти, дето са висели по витрината клиентите да си играят с тях...

Аз така си купих смесителите за кухнята и банята и едно зеге....
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: