Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Това за ползването си е баш така. Аз имам една полска вече 7 години и съм я вадил точно 3 пъти. С ъглошлайфа на 2800 оборота ми е по- сгодно. Тука крепиш две неща.
Johny - майстор
Някой да впечатления от електронната термоглава, която пускат утре?

Прикачен файл

75138_01_f.jpg
MamaMy - майстор
Johny, май вече е прекалено чак толкова прецизно регулиране на температурата :?
Станахме като бройлери. Мека дневна светлина и температура 22,5 градуса все едно току що си се напикал. Като излезеш от къщи и а някой е кихнал си готов.
agj - майстор
Johny написа:
Някой да впечатления от електронната термоглава, която пускат утре?
Термоглавите са за предпочитане предимно за централно парно!
Gadnyara - специалист
Аз ги ползвам трети сезон. На 100% със същия външен вид, но с цена около 20-23€.
Не се занимаваш с да регулираш температурата - задаваш и то се грижи да я поддържа.
Програмираш си ги да включат известно време преди да се прибере първия вкъщи (когато е предвидимо).
Или нощен режим в стаите, където не се спи...
Като отворим прозорец, от рязката промяна то се "усеща" и затваря.

Най-доброто: връщаме се от гостуване, предварително сме решили кога ще се приберем и сме задали дата и час за затопляне.
Да, с централно топлоподаване ще се ползват по-голяма част от функциите на регулатора.
Honeywell имат такъв със същите функции, но на около 60-70лв.
profesionalist_wood - майстор
stan73 написа:
Какво Ви е мнението за инфрачервеният термометър, който ще пускат в понеделник ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-2E8AE6BF ... il&id=2883
Някой има ли такова или подобно устройство ?
Жалко че е в диапазона Обхват: -40 °C до +220 °C,исках да има повече градуси за да си контролирам закаляването на ножовете в огнището :sad:
agj - майстор
Gadnyara написа:
Да, с централно топлоподаване ще се ползват по-голяма част от функциите на регулатора.
Не само за функциите става въпрос !
Ако се ползва за локално парно (котел, печка с водна риза и т.н.) ,при настройване и достигне желаната температура , устройството затваря притока на вода или я намалява рязко !И познайте какво се случва ,ако огъня в печката или котела гори силно .....!? :idea:
Gadnyara - специалист
Беше поискано мнение за този тип термоглави.
Питащия иска впечатление за тях, изобщо не е питал къде му позволявате да ги ползва.
Разделът не е Отопление!
agj - майстор
Знам че раздела не е отопление !
Но мисля че беше полезно да се уточнят тези дребни детайли!
Ако мненията ми се считат за спам -нека модераторите ги изтрият .
lov - майстор
profesionalist_wood написа:
Жалко че е в диапазона Обхват: -40 °C до +220 °C,исках да има повече градуси за да си контролирам закаляването на ножовете в огнището :sad:
В ибея китайците продават за mах. 900 °C на цена около 50 лева.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: