Нека намерим най-тънките цени.
bimbaeco - майстор
https://www.youtube.com/watch?v=GkqhJh2wSgM
Стига харчихте грешни пари :-D
По хитри магарета аз поне не съм виждал.
Масичката е добра, не споря - и аз имам такава, но няма смисъл да се купуват две и да се ползват като магарета.
Фитилчо - майстор
Ше режа и дърва на тях

:roll:

:-D :-D :-D
bulhomes2 - майстор
Същата масичка си я купувах преди 2-3 години за 25 лв от Практикер.
gogyto - специалист
kozl написа:
Привет,
как се уреждат гаранционните въпроси в Лидл?
Купих 11 бр димируеми LED крушки. На излизане ме подсетиха за гаранцята да пазя касовия бон и вече една крушка не свети.
На мен помня касиерката ми каза да пазя касовия бон и ако има проблем гаранцията важела един месец от датата на покупка
silent - майстор
Аз днес случайно наминах и си взех бичкията ..десет лв..къде не съм ги дал...има фасон остава и да реже...при толкоз много стойки за бормашини миналата седмица се надявах да ги намалят...ама явно са ги прибрали...имаше гаечни ключове но нищо друго интересно....
prascho - майстор
Не се чудете, а пестете. Ще дойде време за новия тираж. Търговците паричките ще ни ги вземат, няма да ни върнат :-D .
mitko64 - майстор
Аз точно това правя- стиснал съм 200лв. за точно нарочени неща, пък те нека си пускат глупостите, аз не бързам, зима е и без това. А бичкията не знам доколко е далаверка, скоро купувах някаква китайска да режа едни итонги, мисля 70 см. за 9лв. Сега я изрових- topmaster е, същият размер като лидълската, самo че с един лист за 9 лв.
манихеин - специалист
gogyto написа:
kozl написа:
Привет,
как се уреждат гаранционните въпроси в Лидл?
Купих 11 бр димируеми LED крушки. На излизане ме подсетиха за гаранцята да пазя касовия бон и вече една крушка не свети.
На мен помня касиерката ми каза да пазя касовия бон и ако има проблем гаранцията важела един месец от датата на покупка

Минималният срок на гаранция за всяка нехранителна стока е 6 месеца. В този случай се счита, че дефектът е съществувал по време на продажбата. ЗЗП дава 2 годишна гаранция за всички нехранителни стоки, включително и при закупуване на втора употреба.
gogyto - специалист
манихеин написа:

Минималният срок на гаранция за всяка нехранителна стока е 6 месеца. В този случай се счита, че дефектът е съществувал по време на продажбата. ЗЗП дава 2 годишна гаранция за всички нехранителни стоки, включително и при закупуване на втора употреба.
ЗЗП дава, ама касиерката не дава :lol:
sstefanov - майстор
До един месец можеш да го върнеш без въпроси.
Иначе гаранцията си я пише на всчки инструмент и обикновено е 3 години. Разбира се, че трябва да си пазиш касовата бележка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: