Нека намерим най-тънките цени.
aroot - специалист
Ами споделете къде има такива, които стават за тази машинка.
Интересно ми е, защо нито на националният телефон на лидл, нито от сервиза - Бушона, не ми казаха, че ги има навсякъде? Аз това, което видях в нета са системи на бош starlock, които според не стават за този модел.
Признавам си, че гледам картинки по нета, гледам моите консумативи и по това съдя. Струват ми се различни.
Но дори и да е така, аз би трябвало да мога да си купя консумативите на parkside от официално място, с касова бележка и т.н.
Тук бях пуснал преди време питане по същият въпрос и така и не разбрах от къде да си купя, ако има.
Така, че моля ви ако знаете, споделете. Може и да греша, нормално е.
Последна промяна от aroot на вт дек 17, 2019 4:43 pm, променено общо 1 път.
aroot - специалист
Ето сега, примерно тук има в продавалника. На картинките доста ясно се виждат консумативите и отворите.
Пускам в google starlock и правя сравнение. Струват ми се различни. Те направо са различни.
А във всички книжки за машинки навсякъде се казва, че факта че един консуматив влиза в инструмента, не значи че е предназначен да работи с него.
И от там, аз малко или много се притеснявам за безопасната работа с уреда.
nikolson - майстор
Wolfcraft от Ташев, например.
EDI - майстор
Всичко става -Декер, Бош, ДЕВАЛТ, СКИЛ, Графит, Райдър, да не изреждам всички марки.Пиновете ти наистина са кръгли, всичко става.Старлок го остави, не е за машинката.Вземи си свестни ножове, не купувай боклуците на Лидъл.
янко - специалист
За оберфрезата не разбрах,за чам става ли?
Chefo77 - майстор
Захватите се усъвършенстват, но всяка стара машина може да работи с по-новата система. Starlock работи само с негови си ножчета (теоретично, защото моето съм го доработил). O.I.S. (по-старата система) може да работи и с O.I.S. и със Starlock. И т.н.
Но ЕДИ е прав - не си търси лидлските подигравки. Пускат ги от време на време, комплекти. 4 ножа по спомен са 11-12 лева. Едно ножче на Бош е 30+. Можеш да предположиш дали има разлика.
aroot - специалист
Поне един конкретен линк да бяхте пуснали..
Иначе благодаря за съветите, утре излизам с машинката в ръка по магазините тука.
EDI - майстор
Линк утре, от таблет пиша.Иди в големите маркети, Практикер и т., каквото има у ваше село.
nikolson - майстор
Е-е-е, ама ти хептен калпазанската
https://tashev-galving.com/cat/441194/% ... 0&view=box
Може да ги има и в кварталната железария.
aroot - специалист
Благодаря.
Виждал съм ги тези. Проблема е, явно, че аз търся ножчета с отвори като на тези в комплекта.
От къде да знам, че твзи стават.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: