Нека намерим най-тънките цени.
LazarGanev - "Велик майстор"
Вашите са по-различни, моят е точно термометър от този тип:
http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=& ... 4392336297'
и го взех на подобна цена. Не става за мерене на температура на човешкото тяло, тъй като мери на повърхността (кожата), която е различна от тази на тялото. За да измери температура на тялото трябва да има контакт и предаване на топлина от вътрешността на едното тяло към друго тяло
profesionalist_wood - майстор
Ама е полупрофесионален нали? Викам си по-добре да събера 200 лв и да си взема който мери до 1500 градуса и тъкмо ще стане за закаляване на метали. Ако никой не е пробвал лидълския дали може да хване топлина в диапазона 900 градуса
stan73 - майстор
Вече ти писах по-рано, че даже и да хваща 900 градуса - това ще е недостатъчно за повечето стомани ! Освен това, четох също, че за повечето такива уреди е противопоказно да се излагат на огън (даже от свещ). Хубаво е, че си ентусиаст, но поне се хвани и попрочети малко, направата на добри ножове не е лесна, а ножоманията си е направо болест. Ако не ти е късно и не си се "разболял" още на твое място бих се отказал докато е време. Сега каквато стомана или дърво видя все си мисля дали стават за нож/чирени... Един мой приятел и той се запалил наскоро и дано да греша, но доколкото го познавам няма да направи нищо свястно (ценно момче е, но смятам, че търпението най-малкото няма да му стигне).
ralev - специалист
Има безконтактни за човешка температура http://www.medishop.bg/product/10670/be ... m-65e.html
profesionalist_wood - майстор
Е,при мен вече става болестно състояние напоследък :-D Ще го имам предвид за стоманите,има една поговорка: 1 грам опит повече тежи от 100 кила приказки :)
8180 верно си е опасен лазера,ама днес преди малко докато разглеждах новата си придобивка лупа за глава,четох си разни текстове и без да искам обръщам лазерната мишка и червения светодиод ме освети и тъкмо бях сложил лупите на макс,голямо псуване падна :x ,пък и не знам дали са опасни лазерите на мишките......И си закупих един влагомер за дървесина за 29 лв. Тъмо да знам кои дъски стават и кои не със 5-40 процента на уреда ми е диапазона,не ми трябва скъп :roll:
stan73 - майстор
Има ли колега, който си е купил от ЛИДЛ от предният модел зарядно за автомобилни и мотоциклетни акумулатори Ultimate Speed batery charger ULG 3.8 A1, че моето дефектира, а съм си забутал касовата бележка, та да ми направи и прати цифрова снимка на неговата на имейла (ще го пратя на лично), да я разпечатам, за да мога да го върна ? (последно ги имаше преди около година за 39 лева)
klomo - специалист
Спрейчетата за боядисване качесвени ли са?
Ако може снимка на боядисан предмет.
potrebitel123 - помощник
Новия модел зарядното от ЛИДЛ Ultimate Speed batery charger ULGD 3.8 A1 също е 3.8А ,което е доста слабо според мен, но най лошото е, че когато отчете много разреден акумулатор в диапазона 7,3-7,5V го счита за дефектен и преминава в standby тоест не става за напълно паднали акумулатори което според мен е недомислица?? Иначе са го барнали с дизайн и синя подсветка на дисплея.
stan73 - майстор
Не е недомислица, ако си допуснал да ти падне толкова акумулатора, характеристиките му дотолкова ще са се влошили, че по-добре друг. Аз си купих и новото. Според мен е добро. Даже вече го включих да го тествам (след 2 часа аклиматизация).

От към слабо - не е точно слабо, според мен е щадящо. Определено не е бързо, но с него може да се зареждат акумулатори с капацитет до 120 амперчаса (макар и за повече време). Възможностите/функциите, които предлага ме удовлетворяват напълно. Сега например зареждам с него акумулатор за UPS.
Последна промяна от stan73 на чет яну 30, 2014 12:52 pm, променено общо 2 пъти.
stan73 - майстор
klomo написа:
Спрейчетата за боядисване качесвени ли са?
Ако може снимка на боядисан предмет.
А от спрейовете им съм доволен. покритието изглежда добре и се самогланцира, но нещо друго, което е малко неудобно - за постигане на пълна твърдост на покритието е нужно съхнене поне 14 дни (без пещ).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: