Нека намерим най-тънките цени.
ben84 - специалист
чет дек 26, 2019 11:34 amjujo_si написа:

Луфта е леко мъдане на най горната част на патронника което не влияе на работата, след 4-тата минута тук

пусни си субтитрите с превод на английски.
Прекалявате :-D
Такъв луфт има на Хикоки, де струва колкото 3 такива и без да е безчетково. Някой запитвал ли се е, за какво е тая шайба с луфта?
:partyman:
valentino76bs - майстор
чет дек 26, 2019 4:26 pmben84 написа:
чет дек 26, 2019 11:34 amjujo_si написа:

Луфта е леко мъдане на най горната част на патронника което не влияе на работата, след 4-тата минута тук

пусни си субтитрите с превод на английски.
Прекалявате :-D
Такъв луфт има на Хикоки, де струва колкото 3 такива и без да е безчетково. Някой запитвал ли се е, за какво е тая шайба с луфта?
:partyman:
Понеже аз споменах за луфтовете и говоря за по стария модел.Има луфтове и още как .Ще направя един клип и ще ви покажа за какво става въпрос ама тва са винтоверти с които се работи а не стоящи по рафтовете за красота!
Сега погледнах клипа въобще не става въпрос за този луфт.
Последна промяна от valentino76bs на чет дек 26, 2019 5:44 pm, променено общо 1 път.
nikolov333 - майстор
Я кажете стария ми PABS 20-Li-A1, що напоследък ми мирише на лошо отвътре, когато върти.. Съединителя ли е или нещо или от ротора или четки.. :?
jekasus - майстор
Четки.
nikolov333 - майстор
А дали се намират четки за такава "маркова" техника.. :-D
Последна промяна от nikolov333 на чет дек 26, 2019 6:00 pm, променено общо 1 път.
пишман_майстор - майстор
Одеве и на мен ( друга машинка , ел.гайковерт Парксайд ) се размириса по-особено . Нещо не проумявам защо от четките ще мирише ( имат още ресурс ) . Или на парксайда са такива по-миризливи ли ? Преди време нещо подобно се размириса един шлайф ( друга марка) и се подпали след това колектора му. Айде него поне знам защо стана , пък и такъв зор от години с рязане на бетон и грубо отношение .
nikolov333 - майстор
На мен за първи път ми замириса, като не бях превключил до край превключвателя на скоростта отгоре, който е за пробиване и завиване.. Не знам има ли нещо там което да се изронило например и от там да мирише.. :?
grizan1980 - специалист
При мен изпуши и спря ,съответно го върнах за рекламция....
jekasus - майстор
nikolov333 написа:
А дали се намират четки за такава "маркова" техника..
Един от трите е марков, но и трите са капсуловани по принцип, демек мотор за смяна. Само че на Парксайд, дори боди е рядкост да намериш.

Прикачен файл

IMG_20191226_191132.jpg
IMG_20191226_191132.jpg (71.33 KиБ) Видяна 1812 пъти
valentino76bs - майстор
чет дек 26, 2019 5:32 pmnikolov333 написа:
Я кажете стария ми PABS 20-Li-A1, що напоследък ми мирише на лошо отвътре, когато върти.. Съединителя ли е или нещо или от ротора или четки.. :?
На този винтач и новия който пускат тази събота батериите същите ли са ?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: