• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Аз пък си поръчах малко ножчета ... добре де, много ножчета и чакам потвърждение :)
nikolson - майстор
Дайте мнения за свредлата на БОШ. Всички видове. Както и боркороните.
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
Дайте мнения за свредлата на БОШ. Всички видове. Както и боркороните.
SDS Plus-а им ги прави Hawera, не са зле. Но като качество-цена аз предпочитам четириглавите на Райдър :wink: :lol:
ferrari4456 - специалист
Chefo77 Тия ножчета за Parkside-а ли са ти?Как ги изхаби тези от комплекта не знам само... :lol:
Във вилаз видях такива ножчета за Parkside-а за 2лв 8 ножчета без марка и такива, изглеждат по същия начин, като оригиналните.

Четириглавия райдер и аз го предпочитам, взех едно свредло 16мм криво и да не ти казвам как бие...ама цената няма равна.
Сигурен ли си, че SDS + на Bosch го правят Hawera?Защото забелязвам по-висока цена на Bosch и по-ниско качество.
Последна промяна от ferrari4456 на пон дек 16, 2013 8:15 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Че като е криво, защо си го взе? Аз ползвам 6 и 8 мм и не са криви :)
Ножчетата не са за Парксайда ... за Бош-а са. Парксайда ще се ползва основно за плоскости и основно с нещо тип C или D. Запасих се за 2-3 години напред ... поне. Съвсем встрани, вкарах Бош-а в сервиз (няма как да не похваля сервиза на Тръпкови - в 9 го оставих, в 17.30 имах SMS, че е готов, като се има предвид, че е гаранционен) и след смяната на нещо-си-там и смазване, имам ново зеге. То не се чува като работи, баси :) :)
А, и да - 100% съм сигурен, че ПОНЕ X5L ги прави Hawera. Даже името е едно и също, нарезите, формата на видията ...
ferrari4456 - специалист
То формата на 10мм Hawera е същата със 10мм Raider...
Ще пусна после една снимка, да видим дали ще ги различиш.
А относно бургията, аз въобще не съм забелязал, че е крива, дори като я погледнеш пак не е крива, но бие.

А какво ти е било на машината, че е влизала в сервиз?

ПП Ето ги снимките.Едното свредло е 5 пъти по-скъпо от другото.Ще познаеш ли кое е то...
http://prikachi.com/images/993/6856993k.jpg
http://prikachi.com/images/9/6857009X.jpg

Само за информация едната бургия е 12, а другата 10, ама това няма значение за формата.Както казах на външен вид разлика нямат.Аз Raider от Hawera трудно различавам, освен ако не е маркировката, но като се сложи на машината се различава веднага.
Chefo77 - майстор
Е ти ако не виждаш, аз виждам разликата :) И в извеждащата, и в нарязващата част :wink: Защо не погледнеш и видията, там дали няма разлика? Надписа един и същ ли е? А, забравих - ПОПИТАХ и ми казаха (даже в Библията го пишеше май) :)
Между другото, първия Райдър издържа 1000+ дупки преди да се строши видията, на колегата Hawera-та не можа да ги стигне ... Спуках го от бъзици :)

Боша го вкарах, защото махалото нещо поспря да се мърда. Оказа се едностранно износена планка (или лагер), някаква пружина и противотежест. Аз съм свикнал като забележа нещо, да вземам отношение навреме, за да не ескалира проблема. А и ще ме остави някъде :)
ferrari4456 - специалист
първия Райдър
Не те разбрах какво имаше впредвид, но на първата снимка от ляво е Hawera, а отдясно e Raider.На втората е обратното.
И в нарязващата част пак според мен са еднакви.

Не казвам нищо, райдер взимам само заради цената, качеството им е под всякаква критика.Ако взема да хвана някоя арматура се пука и половината остава въпре свредлото.
Chefo77 - майстор
Е не са еднакви, то даже и обработката им е различна :) Виж му шуплите на Райдъра и ще разбереш за какво говоря :)
А имах предвид за МОЯ Райдър - първото свредло от този вид издържа 1000+ дупки в циментово-пясъчна замазка и бетон, преди да каталяса. Ти за четириглави ли говориш, или за обикновени? Защото аз за обикновени изобщо не съм отварял дума! 4-главото реже арматурата или по-скоро я пристъргва отстрани, защото съм виждал люспи метал :)
profesionalist_wood - майстор
Купих си японския трион и електрическото длето. Много съм доволен. Във лидъла до столичната джамия срещу минералните чешми има бол ключове гедорета флексове дискове и мазни араби....
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: