• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
LazarGanev написа:
comunikator написа:
Някакви отзиви за рендето?
Рендето го взех миналата година без да имам дърводелски наклонности, колкото "да има", но тази година на два пъти ми дотрябва в сублимен момент и свърши много добра работа, отсрами ме. Без да имам база за сравнение, само доколкото поразбирвам от машини, мисля че е много добра изработка и си струва мижавите пари.
Сега заглеждам фрезата за канали - отзиви за нея? Кофтито е че ще съм извън страната в понеделник като я пускат.
Отзиви за фрезата е малко вероятно някой да даде. Презентацията и в Германия беше на 06.03., а нашите този път не закъсняха много. Виж по чуждите форуми ако има отзиви.
Mega - специалист
Колеги от минала промоция на Lidl взех този макетен нож - http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F2AE27FE ... il&id=4984

Но се оказва, че резеца е накакъв измислен стандарт? Купувам 6-ти комплект от резервните на нашия пазар и са с 1 мм по-ниски и изпадат от държача? Дори тези, които са в комплекта (резервния) не стават на ножа? Някой да знае дали има друг стандарт и какво да търся? Иначе ножа е много солиден и ми вършеше страхотна работа.
profesionalist_wood - майстор
Mega в баухаус има ножчета за всички стандарти
Mega - специалист
profesionalist_wood написа:
Mega в баухаус има ножчета за всички стандарти
Идеята е дали някой си е взел ножа. Проблема е, че дори тези дето са му в комплекта не стават и изпадат. Което ме кара да мисля, че ножа е сбъркан?

... Относно ел. рендето, имам го от предни промоции. Справя се отлично за парите си. За хоби машина е перфектно.
nikolson - майстор
Ако рендето е Абраам Дидрихс, имам го под тяхната марка Майстер-Веркцойг от над 10 години. Купено е от Германия за 45 евро. Това направо е без пари. Ползвам го без притеснения. Не загрява при продължителна работа, рендосва гладко, изобщо, една от най-добрите ми покупки.
Първи отзиви за ножиците за клони.
До 3см лек и гладък срез, без разпъване на дръжките.
До 3.5см гладък срез, с леко зачепване до наковалнята. Препоръчвам работа без удължаване.
При 4см се налага разпъване на дръжките, но ножицата не се държи много стабилно. Среза изисква малко повече усилие, а резултатът е като при 3.5см.
Опитах 4.5см. Сряза клона с двойна фрикция, но очевидно е извън предела и.
ESPACE - майстор
Ножицата за клони е перфектна за парите си. Имам един Fiskars за над 100лв, тази не и отстъпва.
monster18 - специалист
Колеги електрическото ренде може ли да се използва за циклене на дюшеме в къщи
EDI - майстор
Не става.МЕТАБО имат фреза за сваляне на лакови покрития, ама е тегава работа и с нея.
monster18 - специалист
Защо да не става нали отнема от дървото ?
Тани - модератор
За да се получи гладка и РАВНА повърхност, ширината на обработвания детайл трябва да е ПО-МАЛКА от работната широчина на рендето/абрихта. Това няма как да се получи на дървен под . Ще остават "черти"
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: