LazarGanev написа:Отзиви за фрезата е малко вероятно някой да даде. Презентацията и в Германия беше на 06.03., а нашите този път не закъсняха много. Виж по чуждите форуми ако има отзиви.comunikator написа:Някакви отзиви за рендето?Рендето го взех миналата година без да имам дърводелски наклонности, колкото "да има", но тази година на два пъти ми дотрябва в сублимен момент и свърши много добра работа, отсрами ме. Без да имам база за сравнение, само доколкото поразбирвам от машини, мисля че е много добра изработка и си струва мижавите пари.
Сега заглеждам фрезата за канали - отзиви за нея? Кофтито е че ще съм извън страната в понеделник като я пускат.
Колеги от минала промоция на Lidl взех този макетен нож - http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F2AE27FE ... il&id=4984
Но се оказва, че резеца е накакъв измислен стандарт? Купувам 6-ти комплект от резервните на нашия пазар и са с 1 мм по-ниски и изпадат от държача? Дори тези, които са в комплекта (резервния) не стават на ножа? Някой да знае дали има друг стандарт и какво да търся? Иначе ножа е много солиден и ми вършеше страхотна работа.