Абе така като отваряте машините не им ли пада гаранцията? Макар, че е хубаво да се смажат подобаващо.
Нека намерим най-тънките цени.
prascho
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
Предполагам, че ако се внимава не. Например съм сигурен също, че в упътването на перфоратора ми (Аинхел Глобал (старата им профи серия)) пишеше да се проверява как е греста в редукторната кутия и да се добавя ако е нужно на всеки 50 работни часа. Той едва ли е навъртял и 12 работни часа досега, но мисля да проверя как е, все пак го имам от поне 4 или 5 или 6 години... Скоро един приятел проверявал неговият (но той има Райдър (все пак е много доволен от него де)) - та почти нямало грес и добавил доста.
prascho
- майстор
stan73
- майстор
lov
- майстор
mitko64 написа:Преди малко срещнах комшията дето е в час по темата и го питах как стои въпроса сега. Та пак са по двойки но технологията на изработка е друга синтеровани са. Като ги подбират по допуск и на всяко колело е надписано колко е.lov написа:Само да вметна че на Ловечките зъбните двойки вървяха комплект.Смяната се прави задължително комплект. Поне преди де сега не знам какво е положението и технологията и дали са припасвани. Но освен от луфта значение за шума има и това. Така че не може да се сравнява и да се дири нещо повече от една евтина машина.Tова за комплекта е ясно, старите се бяха изронили два зъба на короната, та намери друга двойка пак от WSBA 1400. Но с новите просто е невъзможно да се работи. Явно има нещо сбъркано при ремонта.
juvesan
- специалист
Мдааа... заинтересувахте ме какво има вътре и взех , че надзърнах.... за разлика от снимката на колегата, на моята корона нямаше никаква грес... сигурно заради 3 минутният тест... не можала да се стопи и да омаже всичко.... е сега има малко повече... както се предполага шума мооооже би понамаля , но си е в повече..
Е, това ще му е, ако е решило да се разпилее ще му е или за негова сметка, или за последно 

resistbody
- майстор
Общо, взето не ги бива шлаифовете. Имам малкия, и не съм доволен(скила ми 700w е класи над него), няма да го връщам, все пак за тия пари какво да искаш...
stan73
- майстор
За големият - не знам как е (щото имам вече голям вероятно по-хубав, но за съжаление доста по-скъп), обаче имам малкият и съм много доволен от него, но: първо - моят го донесоха от вундааба страната (та е възможно като за там да е минал по-строг контрол) и второ, смених му греста с ПЛ10 (доколкото знам, е почти невъзможно да се намери по-добра грес от тази). Със скоростта и мощността, която има реже ужасно бързо (особено с тънък диск). Имам и да търкам ръжда с него това лято, но още не съм го правил (в смисъл ще ми се налага да използвам намаляването на оборотите), та ще споделя впечатления и от това след време. Всъщност има и потракване от редукторната (или по-вероятно импликаторна кутия), след изключване, но подобен звук се чуваше преди от старите Бош и Елтос ъглошлаифи (които са се доказали с времето), така, че това вече не ме притеснява.
razli4en73
- специалист
Та сега да дам мнение след първото сериозно бойно кръщене на шлайфа,яко рязане почти целия ден.Мощен,удобен за работа,и най важното ,не се предаде след цял ден яка работа.Не съжалявам ,че го купих,а на против,според мен си заслужава парите и отгоре.
hakama
- специалист
Какво ви е мнението за това пистолетче (за непрофи цели)?! Какво ще може да пръска с задоволително качество? От 3.07 е в промо.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-727F9408 ... il&id=8255
В Баухаус има малко по-скъпи... италианско уж.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-727F9408 ... il&id=8255
В Баухаус има малко по-скъпи... италианско уж.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература