Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Ако питаш за Х20..не са същите, но имам доста уреди от Х20 серията.. Ще дебна в събота за нов.. :roll:
Гост - специалист
Говорите за безчеткови винтоверти... сега този, дето пускат в съботе Х20- безчетков ли е?
nikolov333 - майстор
Ако питаш за този.. да и е с 5г.гаранция

Прикачен файл

IMG_20191226_220954.jpg
valentino76bs - майстор
чет дек 26, 2019 8:44 pmnikolov333 написа:
Ако питаш за Х20..не са същите, но имам доста уреди от Х20 серията.. Ще дебна в събота за нов.. :roll:
Да за нея питам.....ах ах тъпня пак.
skulboy - специалист
Някой има ли идея дали ще пускат отново комплект тресчотки от сорта на 150+ части и във миналото в кой период от годината са ги пускали?
Lutchezar - майстор
пет дек 27, 2019 12:14 amskulboy написа:
Някой има ли идея дали ще пускат отново комплект тресчотки от сорта на 150+ части и във миналото в кой период от годината са ги пускали?
Мисля че бяха някъде през лятото. Но миналата година и в края на годината ги пуснаха с намалена цена.
Stoyanov/Krasimir - напреднал
Здравейте да ви попитам за мнение на безчетковия ъглошлайф нещо му стана и спря да работи от какво може да е бръмчи но не върти , не ми се връща защото ще ми върнат парите а аз си искам машинката .
Andri01 - майстор
Блокирал-нещо счупено. При доктор"Бушона"-София.
Passa - специалист
пет дек 27, 2019 9:48 amStoyanov/Krasimir написа:
Здравейте да ви попитам за мнение на безчетковия ъглошлайф нещо му стана и спря да работи от какво може да е бръмчи но не върти , не ми се връща защото ще ми върнат парите а аз си искам машинката .
На Cholev се прецака първият по спомен и го върна. Той беше с батерия с елементи Самсунг. Явно тия флексове не са им най добрата стока.
Аз за това и избягвам Лидлските и с/без - четкови напоследък.

Бръмчи - защото вероятно или някоя намотка е цъфнала по мотора или управляващата електроника е думнала. Може и да е заклинил нещо.
Отваряш, гледаш и ако не можеш да го оправиш- в магазина на великата марка.
radius - майстор
Това, което може да твърдим със сигурност е, че не е от четки :toimonster:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: