Нека намерим най-тънките цени.
Бат Иво - специалист
То и моя държи даже свети зелено индикатора. Ама 2.0 куб.дизел не може го запали.Иначе на другата кола същият акум. върти мотора та подскача ама 1.8 бензин !
Демек на другата кола същият ще докара 10 год.
stan73 - майстор
Относно марковият акумулатор - съгласен съм, но с голямо "НО" - тук в БГ обикновено повечето незапознати хора считат за такива най-вече Бош и Варта. Това са си 2 много добри бранда, но точно тук за съжаление почти винаги са ментаци.
juvesan - специалист
Винаги са палели от " четвърт " оборот и с това са щадели и батерии и стартери.
:prayer: Точно това е идеята... моя акумулатор , още като купувах колата, джамбаза каза: ето , виждаш, ти си за нов, ама ще минеш прегледа като те запалим сутринта... оказа се, че като пусна климатика ( дневни светлини - тогава къси) заряда се огъва... иначе уж си зарежда. Имам чип, специално оптимизиран за паленето ( поначало проблемно заради немска недомислица при тези модели), свещи пипнати, заряд пипнат, за фаровете споделих и... ето моя акумулатор започна 3 тата си година при мене, сутрин върти едва, но преди да спре запалва...и така си карам зимата, лятото е друга бира. Ама ние размихме яко темата. Не е лошо човек да има зарядно с изгъзици ... е нека са екстри, но не мисля, че това е идеята - постоянно ползване... това трябва да се вади от гаража само когато жената забрави фаровете ( на колите , където това е възможно) иначе... [-X
И по темата: щом лидлското зарядно дава правилен заряд и не му се случва да се подпали/изпуши на значителен процент от бройките, значи не е лошо... за цената си ...
Относно ментаците - то си има и друго обяснение... значи доста хора например слагат акумулатора по амперчасите... и обяснявам на някои, че за дизела не е важно да има 100 ач а по скоро 780 пусков ток, вместо 680 например, ама ми се смеят...важно било първото.... това е както и за електрожените - не му дреме, че ПВ то му е 30%, а се прехласва, че бил 200 ампера.... абе има всякакви хора, никой не е роден научен, ама доста хора само от ракия, ядени и мазна чалга се интересуват, другото е загубена работа.... :drinkers:
Бат Иво - специалист
Чек че съм се отплеснал и не съм написал! Това зарядно от Лидл си го взех и аз 18 евро. е тук.В България колко го търгуват? А как да кажа да ли съм доволен , работи три пъти съм го ползвал .
А батерията дето издържа 8 и ....год. е Варта 72а /720ам/ч на същото зарядно се зареди успешно до 14,5в и изключи.
На 6 ден обаче при 0 гр. не запали !Явно капацитета от 720 амп. вече го няма .....
Смених я с Бош Силвер 74а /680
stan73 - майстор
Ето Бошовкият братовчед на Лидълските зарядни,

http://prodavalnik.com/zaryadno-za-akum ... -i39655233

а ето и вероятният им татко от ЦТЕК (едни от най-добрите в света):

http://prodavalnik.com/zaryadno-za-avto ... -i40824119

http://www.ctek.com/bg/en
monster18 - специалист
Днес си взех отвертките 1 кутия планки и комплекта шайби отвертките изглеждат добри но като ги тествам тогава ще се прецени ;)
dadko - майстор
И аз си взех отвертките и комплект планки. Не изглеждат зле а и за 2лв на отвертка- какво му плащаш. Ще си взема още планки, тъй като кутийките- органайзери, в които са- не са лоши.
А, да- купих и заточващия инструмент, за да пробвам да точа на него длета за дърворезба.
nikolaizl - напреднал
Здравейте колеги,искам да си взема от органайзера за стена за инструменти.Някой има ли впечатления за него?
dundi - специалист
Аз доста се замислих за заточващия инструмент ама нещо не ми вдъхна вяра. Взех си пистолет за силикон, не съм го пробвал още но изглежда стабилен. Малко ме е яд че изтървах зарядното за акумулатори. Не че нямам едно старо. Отвертките би трябвало да стават аз си взех от по предната промоция от тези които бяха на бройка, биват като за два лева :-), намагнетизирани, здрави са общо взето.
stan73 - майстор
dadko написа:
И аз си взех отвертките и комплект планки. Не изглеждат зле а и за 2лв на отвертка- какво му плащаш. Ще си взема още планки, тъй като кутийките- органайзери, в които са- не са лоши.
А, да- купих и заточващия инструмент, за да пробвам да точа на него длета за дърворезба.
Предполагам, че с лентов шлаиф, че можеш да ги точиш много по-успешно. Аз с лидълският такъв успях да направя прекрасен нож от зверска стомана. Значи и ти ще можеш да наостриш с него длетата. Стоманата им трябва да е подобна или даже по-обикновена от тази, която използвах.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: