Нека намерим най-тънките цени.
inspo
- майстор
2542 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!"
anabolicbeast
- специалист
Напълно съм съгласен, че накрайниците на ел. отвертката са много качествени, дори повече отколкото очаквах за тая цена. По-качествени са от на БОШ (без титаниево покритие). За тия 39лв.(аз я взех за 34 с ваучер от ШЕЛ) само накрайниците ако бях тръгнал да купувам не знам дали щяха да ми стигнат!
dundi
- специалист
Тези отвертки "WorkZone" http://markita.net/otvertki-i-nakrajnit ... kzone.html за които пише колегата, днес ги видях в Бриколаж във Варна на цена 19,99 лв, наистина изглеждат добре.
klomo
- специалист
inspo написа:Такааа на външен вид и описание и допир отвертките са супер. Само дето на втория винт хром ванадия малко даде фира..... За разлика от накрайниците на ел. отвертката, тези отвертки се оказаха поредния китайски боклук.
Това са електричарски отверки. Там няма видиеви винтове и големи усилия. Виждал съм чисто нова отверка с закален връх от некадърно човече да става на нищо за един видиев винт. Същата ползвам от години (не беше дефектна).Така че според мен в теб е грешката.
juvesan
- специалист
Исках да попитам старите пушки в лидълската територия: Ако една стока свърши, случвало ли се е да се докара пак? Питам, защото си купих едни кутийки с планки, пише, че са в промоция цял месец и си взех само 2, за да ги разгледам и да уточня какви ще ми трябват това лято за навеса: хубаво, ама на другия ден бяха изчезнали яко дим.... и питам де, могат ли да се върнат пак в рамките на тази промоция, или само насън...
Освен това ми прави впечатление, че периодично се появяват елементи от близки промоции ( вчера имаше един екцентършлайф например) леко разопакован - явно пробван поне - каква е вероятноста някой да го е върнал 'ей така" и те да са го сложили пак за продажба... така ли правят? 

anabolicbeast
- специалист
juvesan написа:Исках да попитам старите пушки в лидълската територия: Ако една стока свърши, случвало ли се е да се докара пак? Питам, защото си купих едни кутийки с планки, пише, че са в промоция цял месец и си взех само 2, за да ги разгледам и да уточня какви ще ми трябват това лято за навеса: хубаво, ама на другия ден бяха изчезнали яко дим.... и питам де, могат ли да се върнат пак в рамките на тази промоция, или само насън...В София в жк. Изток имаше поне по 20 от всички размери, колкото до шлайфа най-вероятно някой клиент го е върнал...Освен това ми прави впечатление, че периодично се появяват елементи от близки промоции ( вчера имаше един екцентършлайф например) леко разопакован - явно пробван поне - каква е вероятноста някой да го е върнал 'ей така" и те да са го сложили пак за продажба... така ли правят?
juvesan
- специалист
В София в жк. Изток имаше поне по 20 от всички размери, колкото до шлайфа най-вероятно някой клиент го е върнал...Е , то е ясно, че за начало на промоцията са поразхвърляли да има почти навсякъде ( а може и без почти) , въпросът беше като свършат, а не е указано че е докато се изчерпят количествата какво става...

profesionalist_wood
- майстор
Измамници! Асортимента на Лидъл във всичките му магазини не е един и същ! В единия има флексове,другия микоскопи,трети отвертки....и когато отида да купя нещо са ми оставили опаковката или разпрани чорапи!...Обиколих всичките лидъли и всичките нямат нищо общо с другия.....срамота...!
ribnikolaevi
- майстор
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература