Нека намерим най-тънките цени.
MamaMy - майстор
За какво да се шегувам? Знам, че е кокер. Както всеки куч и той си е с характер. Каракачанката ми кожените кокали ги имаше точно за храна. Три стискания и той е на две. После дъвче 4-5 секунди и гълта. Голяма лакомия беше. А този кокъл бил специален за чесане на венците и издържал с часове според търговците. Мойта лигла си чешеше корема от вътре. С лекарствата обаче не беше така. По половин час ги държеше в устата преди да се направя, че гледам настрани и тя да ги изплюе.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юни 18, 2023 9:33 pmMamaMy написа:
За какво да се шегувам? Знам, че е кокер.
За кокер всичко е храна и то по много :-) :-)
MamaMy - майстор
Големия кокал ще го озори. Трябва да има уста на хипопотам.
Andri01 - майстор
Това е за почистване на зъбите. Моя звяр - GS, си изяжда по едно ,всеки ден. Че и му харесва, особено като е каталясал след плуването.
Djack - специалист
На Кауфланд дали продават зарядни устройства за батерии от серията 20V? Виждал ли е някой?
Lutchezar - майстор
пон юни 19, 2023 8:37 amDjack написа:
На Кауфланд дали продават зарядни устройства за батерии от серията 20V? Виждал ли е някой?
Единични и двойни. Двойното беше 55лв.,но отдавна не съм го виждал. В различните магазини има различни наличности. Плюс че ги има и при инструменти и на отделни Парксайд щендери и на странични рафтове. За София препоръчвам Банишора.
kr1100 - майстор
пон юни 19, 2023 8:37 amDjack написа:
Да в неделя видях на Кауф а на ул. Девня. 12В почти 12 лв, 20В към 24/25 лв.
kr1100 - майстор
нед юни 18, 2023 9:33 pmMamaMy написа:
За какво да се шегувам? Знам, че е кокер. Както всеки куч и той си е с характер. Каракачанката ми кожените кокали ги имаше точно за храна. Три стискания и той е на две. После дъвче 4-5 секунди и гълта. Голяма лакомия беше. А този кокъл бил специален за чесане на венците и издържал с часове според търговците. Мойта лигла си чешеше корема от вътре. С лекарствата обаче не беше така. По половин час ги държеше в устата преди да се направя, че гледам настрани и тя да ги изплюе.
То има и вол/ бивол -уши за гризане , ама същата история с гълтането. Към 2,5 лв ухото.
Ама като хвана четката е заврян под масата. :-D Иначе стои мирно докато "четкам". Най- задните играе и леко стъргане с пластмаспова шпатула. :mrgreen:
Djack - специалист
Благодаря, утре ще обиколя бургаските магазини! :partyman:
mgbagera - специалист
Да сте виждали налични бройки от 20v винтоверт от зелената серия? Търся си само винтоверт или комплект с 1 батерия. Не ми се дават 200лв за този от сегашната промоция. Ще го ползвам от дъжд на вятър и втората батерия ми е излишна. Само ще се скапе от седене

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: