Нека намерим най-тънките цени.
dundi - специалист
Редовно ги пускат ъгловите планки, поне няколко пъти в годината. Много ги хвалят а и кутийките им са добри.
mitko64 - майстор
В понеделник съм за градинските мотички и лопатки. Предния път успях да се вредя само с греблото за листа. Много е добро, от неръждавейка.
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Измамници! Асортимента на Лидъл във всичките му магазини не е един и същ! В единия има флексове,другия микоскопи,трети отвертки....и когато отида да купя нещо са ми оставили опаковката или разпрани чорапи!...Обиколих всичките лидъли и всичките нямат нищо общо с другия.....срамота...!
Ами такова им е останало бре, в единия е имало по-малко желаещи да купят ъглошлайф, в друг не ги интересуват микроскопите ... Няма заради теб да тръгнат да преразпределят стоката си, я :)
juvesan, на входа на Лидл има национален телефон. Звънни в работно време и питай дали някъде има това, което ти трябва и как могат да го изпратят в твоя магазин.
juvesan - специалист
juvesan, на входа на Лидл има национален телефон. Звънни в работно време и питай дали някъде има това, което ти трябва и как могат да го изпратят в твоя магазин.
Благодаря но... някак си не се виждам как казвам по нацоналният телефон: "извинете , може ли да ми пратите 5 кутийки с планки на невероятната сума 10 лева? Чух, че имате 6 броя във Видин....:rolleyes: Аз ако съм на този телефон и не ме записват шефовете вероятно бих се изсмял доста подигравателно :snakeman:
А относно асортимента - вярно е, че има разлики в магазините...макар и не задължително обявените в промоция и все пак.... :lol:
sashot - специалист
Не се притеснявай, ако ги има някъде ще ти ги пратят без проблем. И ще ти се обадят като пристигнат да отидеш да си ги вземеш.
resistbody - майстор
Миналия ден направих бойното кръщение на шлайфа. Рязах хромникелова ламарина, яде я като халва :D само протектора някак не мога го опрявя, или просто проблема е в мен, но не ми харесва, че не може да се сваля бързо.
mi6osf - специалист
Здравейте,

По отношение на различните стоки в отделните магазини на Лидл и аз съм го забелязал.
Винаги звънкам по тел, казват ми къде го има и винаги искам да ми го доставят в най-близкият до нас Лидл.

Последно се сдобих с пистолета за силикон. За 10лв направо си е перфектен, като знам колко други счупих, изкривих и т.н.
klomo - специалист
А на мен тази услуга ми я отказаха и ходих от Надежда до този на Ботевградско шосе :?
Напоследък са станали доста дръпнати и нагли.
inspo - майстор
inspo написа:
Само дето на втория винт ....
klomo написа:
Там няма видиеви винтове ....
monster18 написа:
...да навиваш видии ...
Справка филма КИТ
juvesan - специалист
Гледам, задава се някаква бормашинка в Лидл... ама ме смущава, че са писали даже в брошурата как била 7.5 n... някой пробвал ли е това нещо колко му е "силицата" ?
Последна промяна от juvesan на пет фев 14, 2014 9:54 am, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: