Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
И дрелката за 45 лв си е оферта според мене..това само в четвъртък ли е?
А бе оферта, ама много е интересно колко точно и е силата на тази машинка... ето , за ексцентър шлайфа колегата stan беше написал ясно какво може и не може, лично аз бях много доволен , защото имаше описани някави повторими ;) натоварвания и човек да прецени, ама за бормашина... когато имах една руска ( някога) си мислех , че е яка ( за бетон) , после, когато видях, че има Бош, си мислих, че не струва и боша е върха на сладоледа, докато не ми купиха Хилти и видях, че боша си е жив таш*к....идеята е, че без някой да сподели на какви точно издевателства е подложил машината и колко време е работи при него мнения като: "а бе бива"... "за 45 лева си струва" ....." тя може би е правена в завод на бош и брандирана" и т.н . трудно изграждат общо впечатление.... :? Иначе на хартия и сснимка бива за 45 лева :lol:
mi6osf - специалист
Май пак се унасяме. Инструментите в Lidl все пак са хоби/домашна серия.
До момента каквото съм купил на Parkside, нямам проблем.
Малката шлайф машинка тип мишка 160W й взех здарвето със заоблянето на 10 лавици за кухнята.
Милсех си, че 160W ще я изгоря, но тя дори не загря.
Винтоверта 18V, оставете завиването на винтове в ПДЧ и дърво. Позволих си да пробивам в тухла и интонг и си работи.
Мой познат пък взе лентовият шлайф и на един обект отърка бая площ с него и се надяваше да издържи поне да си свърши работа, но още е жив.
Та в този ред на мисли и бормашината за 45лв, смятам, че за домашно ползване ще е добър вариант.
Сравних я със Спаркито, което позлвам, защото и то е 500W и горе долу същата сила. Де що шкаф имаше за окачване, картини и други мебели за стени, простор и т.н. и т.н. от 4 години пробивам с 500W машинка и все още е жива и работи. Да не говорим за издевателства, че в обикновен патронник слагам свредла за SDS и пак си пробивам.
Нека не срваняваме Parkside и Powerfix с про серия на Хилти и др.подобни.
teon - специалист
dpp написа:
Доста хора си купиха май стойката за бормашина. Мисля тоя път да я взема.. Как е спрямо тая на Спарки като качество - май е с по-тънка тръба на хода ама за 33 лв... :?
...на Спарки е по-добра , но и по-скъпа...Лидлската има повече луфтове, но чрез съответния тунинг се отстраняват...тръбата(колоната) наистина е по-тънка, даже не знам дали на Спарки не е от плътен материал...
пишман_майстор - майстор
Стойката не струва, мека и се криви , гледал съм я преди , не вярвам да е нещо по-различно сега, купете си втора употреба , но нещо стабилно да е .
monster18 - специалист
Къде е тази стойка бе колеги от кога търся няма я в сайта им
stiv1961 - майстор
http://www.proomo.info/search/label/Lid ... -results=2
На 23-та страница под дрелката :)
ZEDYCUS - майстор
teon

...на Спарки е по-добра , но и по-скъпа...Лидлската има повече луфтове, но чрез съответния тунинг се отстраняват...тръбата(колоната) наистина е по-тънка, даже не знам дали на Спарки не е от плътен материал...
На Спарки е плътно желязо фи 25мм, взех я 98 или 99 година. Доволен съм- лека за пренасяне и сравнително стабилна.
juvesan - специалист
Нека не срваняваме Parkside и Powerfix с про серия на Хилти и др.подобни.
Offtopik: Разбира се , колега, че не ги сравняваме, идеята ми беше, че за един човек райдър е прекрасен инструмент , защото не е виждал друго, за друг е пълен ментак, защото е виждал доста други... общото между хилти и парксайда е работата и затова призовах илюстративно да се споменава каква и колко работа е свършена с колегите, закупили ти такива машинки за да можем обективно да си извадим извод ( някакъв) иначе другото е повече от субективно... :partyman:
mitko64 - майстор
Сигурно ще забърша гаечните ключове, имам лулите и съм доволен. Стълбата също ми харесва( ползвал съм същия тип), но 150лв. в момента нямам за стълба и ще го карам с дървенячките и магаретата.
tzetzo160 - специалист
Да попитам и аз за прахосмукачката, дали сте доволни. Не е от тези с металния корпус и е малко по-слаба, но изглежда читава. Дайте отзиви :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: