• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Отнема, ама няма как да го накараш да захапе в началото, трябва ти свободен край.Ако можеш да си пуснеш първата стружка, да дадеш ниво по което да се движи задния плот и да вдигнеш подвижния, може и да стане.Ама ще ти се получат ръбове от краищата на ножа.Могат евентуално да се ползват ножове със заоблени ръбове в края, ако си намериш, обаче после пак ще шлайфаш.ТАНИ ме изпревари. :partyman:
Kasap - специалист
salsero написа:
В Метро пускат Bosch PMF 180 E на 162лв. Струва ли си или да чакам Лидълския мултишлайф?
Мятай се на бошката. И аз чаках лидлското мулти, ма ми се изчака чакалото. Така или иначе трябва да се купуват после свестни консумативи а те не са никак йофтини. Само сегментното BIM ножче в кита на PMF 180e струва 45лв.
stan73 - майстор
Ножицата я гледах днес в LIDL. Тя всъщност е ОВИМ а не Абрахам Дитрихц/Майстаа (за съжаление) като цяло не е лоша, но тази която си купих на скоро (брандирана като Майстаа) е с малко по-добър механизъм. При затварянето на дръжките, ножът освен навътре се движи и малко напред към и по "наковалнята" и така рязането се улеснява. Иначе на снимката в брошурата се подведох, че механизъмът е същия, но се различават малко... Все пак и тази в Лидл не е лоша (и всъщност е мнооого по-добра от предната ми (пак от там, на която и се счупи зъбното колело в механиката).
angel_ov - специалист
Заприходих една градинска помпа,
Изображение
че и прескочих до Кауфланд за една моторна коса, че мойта нещо почна да сдава багажа, а и няма нож.
Изображение
veskobravo - помощник
Помпата е в кладенеца вече на 2.70м. над водата.Смених смукателя с тръбопровода с по-голям 1"1/4. Вади ми около 42 л/мин. от 9м.+15м хоризонтален участък.
Последна промяна от veskobravo на чет мар 27, 2014 10:12 pm, променено общо 1 път.
colyo - специалист
comunikator написа:
Някакви отзиви за рендето?
Имам същото (едно към едно) на Айнхел и си работи прилично. Нямам база за сравнение, но когато ми се е налагало, съм си свършвал работата.
Chefo77 - майстор
colyo написа:
comunikator написа:
Някакви отзиви за рендето?
Имам същото (едно към едно) на Айнхел и си работи прилично. Нямам база за сравнение, но когато ми се е налагало, съм си свършвал работата.
Айнхела, който отнема 3 мм, е 900 вата и хвърля стружката само отдясно (BPL900). Брутално мощно ренде, няма равно при отнемането.
13 000 оборота са малко.
griffin - майстор
http://woodbg.blogspot.fr/2014/01/parks ... 30-a1.html
това е за рендето

ножчето го зех неговите резервни са ок, други не съм вземал още изглежда много солидно като конструкция но нямам особен опит с подобен тип ножчета до сега основно макетни съм ползвал.
jekasus - майстор
Стига сте купували :-D До Добрич нищо не стига заради вас :-D
пишман_майстор - майстор
Не можах да си купя ножицата за клонки . Отивам - няма ...свършили, обадих се на номера за клиенти , за утре обещаха да ми се обадят , но дали ще има или не, не се знае. Стана ми тъпичко , да бях отишъл рано сутринта..
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: