Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
angel_ov написа:
juvesan написа:
Впрочем , беше писано за лака за дърво, ама това е нещо, което е като виното - колкото по старо става, толкова по-ясно е бива ли го или не... в тази връзка- лака за дърво външен на Baufix бива ли го като сега и във времето ? :roll:
И каква е разлика в двете разфасовки по 5л ?

Е как , едната е за външни - огради , беседки , а другата е за общо мацане :rolleyes:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Страхотна тема! Разписвам се, за да я намирам лесно. Простете, моля
sstefanov - майстор
За информация:
Може да се абонирате за тема и без да пускате съобщение в нея.

Прикачен файл

snapshot234.png
snapshot234.png (54.83 KиБ) Видяна 4993 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Благодаря sstefanov.
И аз чакам инфо за лаците от ползвали, странно, имаше огромни количества, изкупиха се, а си мълчат ...
EDI - майстор
Е, то за един лак за външна употреба, практически отзиви могат да се дадат след 2-та, 3-та година, кога го е валял сняг и го е пекло слънце.До тогава почти всичко върши работа.
juvesan - специалист
Точно де, и аз затова с виното :partyman: и понеже не за първи път го пускат, реших , че може някой да сподели. То опира до дилемата: всички нормално се "дерат" че "лазурния" лак , видял слънце става на люспи, юфка, салата и всякакви съестни продукти :wink: А този единият го дават за външна употреба и т.н и затова моля тези , които са го мазали на слънце и/или дъжд да споделят... :rock:
Фитилчо - майстор
stan73 написа:
Пускат 2 вида помпи в понеделник:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=565

Едната ми изглежда доста добра:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=20213

Аз ще взема по скъпата
ESPACE - майстор
Миналата година взех от лака, правоъгълната кутия. Трябваше да мина едни дъски, които са на открито. Да кажа първо, че нищо не разбирам от лакове и отделно че взаимно се мразим с четката. Какво ми направи впечатление. Това "нещо" беше много рядко и твърде тъмно. Не бих го нарекъл въобще лак по моите разбирания. Наложи се да мина 2 ръце и резултата беше все едно съм ударил две ръце байц. За сега нищо им няма на дъските но отвътре нещо ме гложди да ги мина с нормален яхтен или лазурен лак.
EDI - майстор
Щом нищо им няма до сега, не ги минавай с друг лак, ще се объркат нещата.Ако подновяваш мини със същия.Този тип лакове не създават гланцов затворен слой, а пропиват в дървесината.
themask - специалист
Някой да сподели мнение за ъглошлайфа и стойката за него? :?:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: